Om arbejde/studieophold

Læs om arbejde/studeophold i udlandet på denne side.

Kan jeg få en engelsk oversættelse af min police?

Når du har købt og betalt for din rejseforsikring, kan vi sende dig det ønskede engelske certifikat eller dækningsoversigt på engelsk

For at få tilsendt oversættelsen skal du sende os en besked
Husk at notere:

 • Dit policenummer
 • Rejsemål (det land du skal opholde dig i)
 • Formål med rejsen (arbejde, studieophold mv)

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at ringe til os på 88 20 88 20.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal studere i USA?

Det universitet, du er kommet ind på, vil måske ønske at sælge dig deres egen forsikring. I det tilfælde skal du dog vide, at der er nogle ting den typisk ikke dækker.

Vær bl.a. opmærksom på:

 • At en amerikansk forsikring ikke dækker hjemtransport til Danmark
   
 • At den amerikanske forsikring som regel kun dækker i selve studieperioden. Dvs. at du ikke er dækket ved afrejse fra Danmark og at du heller ikke er dækket i USA før og efter studieperioden.
   
 • Visse forsikringer kan også have forbehold for dækning under studietiden - fx hvis du tager off-campus på en weekendtur. Ligeledes kan der være begrænsninger eller restriktioner på dækningen i forhold til udøvelse af sport.
   
 • Hvis en af dine nærmeste hjemme i Danmark bliver akut alvorlig syg eller går bort, vil den amerikanske forsikring ikke dække hjemkaldelse til Danmark, og du vil selv skulle afholde udgifterne hertil.

Goudas ungdomsrejseforsikring dækker dig
Vælger du at forsikre dig gennem Gouda, får du en forsikring, som dækker dig, hvis uheldet er ude - uanset om du befinder dig på campus eller på weekendtur i Las Vegas. Og bliver det nødvendigt for dig at komme hjem, hvis et nært familiemedlem bliver alvorligt syg, betyder 'hjem' hos Gouda 'hjem til Danmark' og ikke bare 'hjem til campus'.

Gouda dækker også alle former for spændende aktiviteter du måtte kaste dig ud i som fx klatring, dykning og trekking.

Universitets waivers
Universiteterne har forskellige krav til din forsikring. Hvis du er i tvivl om Gouda kan imødekomme universitetets krav eller kriterier, er du velkommen til at sende os en besked med kravene. Så gennemgår vi kriterierne og vender tilbage til dig hurtigst muligt med svar på, om forsikringen kan imødekomme dem eller ej.