Rejseforsikring til Asien

Asien byder på mange storslåede lande og kulturer. Uanset om du er til en dejlig badeferie, en idyllisk vandretur i de høje bjerge eller en storslået kulturel oplevelse, kan du finde det på det store kontinent. Med en rejseforsikring er du godt og ordentligt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Dit sygesikringskort dækker nemlig ikke her.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Få styr på det hele før ferien

Når du skal østpå til Asien, er det en rigtig god med en rejseforsikring. Så er du nemlig dækket, uanset hvad du kommer ud for. Skal du på en dejlig ferie og slappe af, eller er det backpackertur efter gymnasiet, du skal på? Hos Gouda dækker vi dig på alle dine ture ud af Danmark.

Asien er stort kontinent med mange forskellige traditioner, køkkener, folkeslag og kulturer. Det byder på noget for enhver. Mange vælger også at besøge flere lande på samme tur, så de får ekstra mange forskellige indtryk med hjem. Derfor skal du være særlig opmærksom på regler omkring pas og visum. Der er forskellige regler for hvert land, så tjek på Udenrigsministeriets hjemmeside eller hos ambassaden. Her kan du nemt holde dig opdateret, så du ikke glemmer noget.

Du er ikke dækket af den offentlige sygesikring på din tur til det store kontinent. Du bliver dog ordentligt dækket, når du tegner en rejseforsikring fra Gouda til Asien-turen hos os. Så skal du ikke tænke på andet end at nyde din tur.

Rejseforsikring til Asien – vælg den rette for dig

Du kan altid vælge mellem standard- og superdækning på vores rejseforsikringer. Begge dækker sygdom og hjemtransport. Superdækningen har dog højere dækningssummer end standard. Du kan også vælge en afbestillingsforsikring, som du skal købe samme dag som rejsen. 

Alle vores rejseforsikringer til Asien og resten af verden er inddelt ift. alder. Det har vi gjort, da det ikke er alt, der er relevant for alle. Du kan spare penge med vores årsrejseforsikring, hvis du rejser meget i løbet af året, og hver rejse varer under én måned.

Konsulter altid egen læge omkring vaccinationer

Det vil være forskelligt fra land til land, om der er særlige vaccinationer, du bør få. Du kan dog nemt tjekke det på Statens Seruminstituts hjemmeside. Her har de inddelt deres anbefalinger på baggrund af rejsens varighed. De løber lige fra 1 dag til over 6 måneder.

Du bør dog altid konsultere egen læge omkring vaccinationer. Så er du sikker på, at du får de relevante vaccinationer, inden din tur til Asien.

Ring direkte til os under din rejse

Du er aldrig alene på din rejse, når du har en rejseforsikring hos os. Vores specialiserede medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Har du akut brug for hjælp, kan du ringe til Travel Assistance på tlf.: +45 33 15 60 60 døgnet rundt.

Har du været ude for en hændelse, der ikke kræver akut hjælp, skal du anmelde din skade. Det kan eksempelvis være tyveri eller sygdom. Du kan også kontakte os, hvis du har generelle spørgsmål omkring rejseforsikring til Asien.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip