Job og karriere

Som medarbejder hos Gouda bliver du en del af en nordisk organisation i vækst. Gouda er nemlig en del af Gjensidige Forsikring. Goudas kontor i København er hovedkontor for Goudas øvrige kontorer i Sverige, Norge og Finland.

Vi har samlet alle vores ledige job i koncernen på gjensidige.dk - se gerne om en af stillingerne er noget for dig

Om at arbejde hos Gouda

Gouda beskæftiger ca. 130 medarbejdere, heraf de 100 i Danmark og afsætter forsikringer gennem ca. 300 rejsebureauer og 250 forsikringsmæglere og -agenturer.

Hos Gouda har vi en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt mellem medarbejder og chef. Vi lægger vægt på en åben dialog og gode idéer modtages altid gerne. Hos os er der ikke langt fra idé til beslutning og handling.

Vi sætter en ære i at yde en god service ikke bare til vores kunder, men også til hinanden internt. At være serviceminded er derfor en naturlig del af vores hverdag. 

Kompetenceudvikling

Gouda lægger stor vægt på, at de fysiske, psykiske og sociale rammer er så optimale som muligt. Vi tilstræber at arbejdspladsen indrettes og arbejdet tilretteslægges med henblik på at sikre alle medarbejdere et godt arbejdsmiljø. Det er vi nemlig overbevist om er stærkt medvirkende til at gøre det attraktivt, interessant og udviklende at være hos Gouda.

Som medarbejder hos Gouda har du mulighed for uddannelse hos Forsikringsakademiet, og vi sender løbende vores medarbejdere på kursus, når der er behov for det.

Rekrutteringsproces

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en bekræftelse på modtagelse. Når vi har vurderet dine erfaringer og kvalifikationer i forhold til jobprofilen, vil du høre fra os igen.

Vi holder løbende interviews og processen består af to samtaler, hvor vi ved anden samtale anvender test og analyse som evalueringsværktøj.