Sådan bestiller du en rejseforsikring!

Som privatperson vælger du selv, om du vil købe en forsikring online, hos dit rejsebureau eller med hjælp af en af vores rådgivere over telefon. Husk, at du skal bestille din rejseforsikring før afrejse. 

Når du vil bestille

Du kan købe Gouda Rejseforsikrings produkter på følgende måder:

Alle priser er i danske kroner. Forsikringsafgiften er indeholdt i præmien.

Hvornår har du købt din forsikring?
Du har først købt din forsikring, når du har betalt den. Det vil sige, at har du f.eks. bestilt en forsikring over telefonen og fortrudt, kan du blot lade være med at betale den - så hører du ikke fra os efterfølgende.

Når du skal betale

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko, i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Beløbet for forsikringen trækkes først, når forsikringen sendes fra Gouda Rejseforsikring. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordrebekræftelse og forretningsvilkår

Din forsikringspolice er din ordrebekræftelse. Kontrakter på hjemmesiden indgås på dansk. Ønsker du en ordrebekræftelse på et andet sprog, kan du kontakte Gouda Rejseforsikring og høre om muligheden herfor.

Hvis du køber en forsikring hos Gouda Rejseforsikring, og du på et senere tidspunkt har behov for at se din forsikringspolice samt forretningsvilkårene, kan du få disse tilsendt ved at kontakte Gouda Rejseforsikring.

Vil du gemme forretningsvilkårene?
Vil du gemme forretningsvilkårene kan du kopiere dem og sætte dem ind i at andet dokument. Ved bestilling på vores hjemmeside, vil forretningsbetingelserne blive fremsendt sammen med policen.

Forlængelse af din rejseforsikring

Har du brug for at få forlænget din forsikring, kan du ringe eller e-maile til Gouda Rejseforsikring. Ved forlængelse af eksisterende policer er minimumspræmien 50 kr., og Gouda Rejseforsikring forbeholder sig retten til ikke at forlænge en forsikring.

Vær opmærksom på, at du skal ringe, inden forsikringen udløber, og tids nok til at du kan få den betalt, inden den udløber.

Bemærk, muligheden for forlængelse gælder kun vores enkeltrejseforsikringer.

Ristorno

Hvis du kommer hjem før planlagt og derfor har en præmie til gode, har du mulighed for at få den refunderet. Det gælder kun kortidsforsikring. Det koster 100 kr. for denne service, og der skal være minimum 100 kr. tilbage. Den resterende præmie efter hjemkomst skal altså være på minimum 200 kr.

Du skal skriftligt opsige din forsikring til Gouda Rejseforsikring senest 14 dage efter din hjemkomst. Dette gælder kun ved korttidsforsikringer. Boardingkort eller anden dokumentation for hjemkomst skal vedlægges. I modsat fald vil vi betragte modtagelsesdatoen som opsigelsesdatoen.