Gouda Affinity

I vores nordiske Affinityafdeling – som er Goudas tredje forretningsområde – arbejder vi med de partnerskaber og kundetyper, som ikke nødvendigvis lige passer ind i vores to andre forretningsområder, Privat og Erhverv. Og det skal egentlig forstås ret bredt. Således inkluderer vores samarbejdspartnere alt fra små foreninger, fordelsprogrammer og ikke mindst kreditkortprogrammer i danske, norske, finske og svenske banker. Der kan være tale om en traditionel rejse- og afbestillingsforsikring, men også mere specielle dækninger, som kunden kan gøre brug af, uanset om det er på en rejse eller ej. 

Den overordnede tanke med vores arbejde med affinity-området er at gøre vores samarbejdspartneres i forvejen gode produkter endnu bedre. Det være sig et kreditkort, som får en række gode dækninger og services inkluderet eller et medlemskab, der bliver endnu mere fordelagtigt ved at få et forsikringsprodukt tilknyttet.

Vil du høre mere?

Har du et produkt, et fordelsprogram, et kreditkort eller et medlemskab, som du ønsker at styrke værdien af for dine kunder, så kontakt Nordisk chef for Affinity Michael Holstberg for en uforpligtende drøftelse eller et konkret tilbud.

Direkte nummer: +45 30 29 75 24.