Hvad dækker en afbestillingsforsikring?

Med en Gouda Afbestillingsforsikring er du fx dækket, hvis du eller en rejseledsager bliver syg, hvis du bliver skilt eller bliver opsagt af din arbejdsgiver op til afrejsen.

Hvordan dækker Goudas afbestillingsforsikring?

Med en Gouda Afbestillingsforsikring er du fx dækket, hvis du eller en rejseledsager bliver syg, hvis du bliver skilt eller bliver opsagt af din arbejdsgiver op til afrejsen.

Med afbestillingsforsikringen kan du udskyde din rejse i stedet for at aflyse den, og dermed undgå økonomisk tab.

Afbestillingsforsikringen skal altid tegnes, samtidig med at rejsen bestilles eller senest ved indbetaling af depositum.

Afbestillingsforsikringen koster 7 % af din rejses pris, men du har også mulighed for at tilkøbe en årsafbestillingsforsikring, når du tegner en Gouda årsrejseforsikring. Prisen for årsafbestillingsforsikring afhænger ikke af prisen på din rejse, men er en fast præmie.

Du sagtens kan tegne afbestillingsforsikring, selvom det er en rejse, du selv sammensætter og bestiller på nettet.

Vær opmærksom på at:
Afbestillingsforsikringen træder i kraft, samtidig med at du køber den. Du har 14 dages fortrydelsesret, hvis der er mere end 30 dage til din afrejse fra Danmark. Derefter er det ikke muligt at annullere en afbestillingsforsikring.

Hvordan afbestiller jeg min rejse?

Hvis du er nødsaget til at afbestille din rejse, skal du informere dit rejsebureau med det samme. Har du selv booket fly, hotel og lignende er det vigtigt, at du afbestiller hos hver enkelt leverandør.

Derefter skal du anmelde din skade online og uploade dokumentation for rejsens pris (rejsebevis, bookingbekræftelse og lignende), annulleringen af rejsen samt dokumentation for årsagen til afbestillingen fx lægeerklæring i tilfælde af sygdom eller tilskadekomst.

Hvis du har spørgsmål til anmeldelsen og brugen af din afbestillingsforsikring, er du velkommen til at kontakte vores skade skadeafdeling.