Travel Assistance

I Travel Assistance er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Kontakt os altid, hvis du har brug for hjælp på rejsen - vi hjælper dig døgnet rundt, året rundt og i hele verden.

Ring til os på +45 33 15 60 60.

Hjælp døgnet rundt og verden rundt

Travel Assistance har åbent døgnet rundt, året rundt. Du kan altid ringe til os og være sikker på at få en hurtig og effektiv hjælp – uanset hvor du er i verden.

Hør medarbejderne i Travel Assistance fortælle om deres hverdag.

Hjælp på et sprog, du forstår

Travel Assistance ligger i København og består af danske medarbejdere, der tilsammen taler 20 forskellige sprog. Det betyder en tryghed for dig, at du kan være sikker på at få fat i en assistancekoordinator, som taler dit sprog. Selvom de fleste rejsende klarer sig udmærket på engelsk, er det alligevel rarest at kunne forklare komplicerede sager på sit modersmål.

I alvorlige sager, f.eks. ved længerevarende hospitalsindlæggelser eller hjemtransporter, er det i videst muligt omfang den samme servicekoordinator, der hjælper dig under hele forløbet. På den måde har du en primær kontaktperson, der kender til din situation og det behov, du har.

Akut brug for hjælp? Travel Assistance er klar døgnet rundt på tlf. +45 33 15 60 60
Icon-tip

Internationalt netværk

Vi kender den verden, som du rejser i. Medarbejderne er rejsevante og sprogkyndige, og når vi har behov for lokal hjælp i det land eller område, du er i, trækker vi på vores verdensomspændende netværk og det netværk af alarmcentraler, som vi er en del af

Danske læger og sygeplejersker

Ud over dem, der arbejder i Travel Assistance, har vi også tilknyttet danske læger, sygeplejersker og krisemedarbejdere. De står klar til at hente dig hjem, hvis det skulle blive nødvendigt, og derudover kobles de til din sag pr. telefon, så de kan rådgive dig og dine pårørende. Desuden er de i kontakt med den behandlende læge på stedet, så de på den måde kan kontrollere, at du får den rigtige behandling.