Sydamerika

Uanset om turen til Sydamerika går til Argentinas smukke hovedstad Buenos Aires for at danse tango, om du vil udforske Machu Picchu i Peru eller skal til karneval i Brasilien, er det vigtigt, at have en god rejseforsikring med i tasken. 

Default

Tre gode tips, når du vælger Rejseforsikring til Sydamerika

Vi har gjort det enkelt at finde den rejseforsikring, der passer til dig. Du skal blot tage stilling til:

1. Din alder?

Er du under 35 år, kan du med fordel vælge vores Ungdomsrejseforsikring.
Er du mellem 35 år og 69 år passer en Rejseforsikring til dig.
Er du over 70 år ved afrejse skal du vælge vores Seniorrejseforsikring.

Hvis du rejser flere gange om året, kan du med fordel vælge en Årsrejseforsikring. Årsrejseforsikring er til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.

2. Dækning: Super eller standard

Alle vores rejseforsikringer har to dækningsniveauer:

Super
Super er vores bedste og mest solgte forsikring. Beløbsgrænserne er generelt blandt de højeste på markedet.

Standard
Standard er et godt alternativ. Det er en billigere rejseforsikring, fordi forsikringssummerne generelt er en smule reducerede i forhold til Super.

Se vores dækningsoversigt på Super & Standard på vores rejseforsikring til voksne, Ungdomsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring

3. Tillæg eller fravalg?

Alt efter hvilken forsikring du køber, kan du fravælge og tilvælge dækninger. Er du i tvivl om hvilke tillæg, der er de rigtige for dig, er du meget velkommen til at ringe til os. Det kan du gøre på telefon 88 20 88 20.

Afbestillingsforsikring

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.

Du kan også benytte Afbestillingsforsikringen til at dække køb af billetter til koncert, festival, hotel-, kro- eller højskoleophold, sportsarrangement mv. i Danmark, så du får refunderet din betaling, hvis du fx bliver syg.

Din alder har ikke betydning for køb af afbestillingsforsikringer, og forsikringen er god at have, hvis din dyre rejse må aflyses pga. sygdom. Husk at afbestillingsforsikringen skal købes, samtidig med at du køber din rejse.