Navigation, søg og log ind

B2F0E3

Au pair forsikring

En samlet Au pair forsikring, der indeholder alle relevante dækninger til din au pair under ophold i Danmark. Med denne samlede au pair forsikringspakke er din au pair fuldt dækket ind under sit ophold i Danmark.

Au pair Danmark er en lovpligtig forsikring


Forsikringen sikrer bl.a. dækning ved hjemtransport, sygeledsagelse til hjemlandet, fritids-ulykkesforsikring og dækning mod arbejdsskade. Med en au pair forsikring hos Gouda er din au pair lovligt dækket. Se dækningsoversigten herunder

Se hvad Au pair forsikringen dækker

Tabellen viser hvad vores Au pair forsikring dækker.

See the conditions for Au Pair Insurance

  Au pair Danmark insurance
Repatriation and extra travelling expenses 
Medical repatriationUnlimited
Repatriation of mortal remains250.000
Summoning25.000
Medical escort25.000
Personal accident 
Disability250.000
Death50.000
Workmen's compensationAccording to the Danish Consolidated workers' compensation act

Forsikringsperiode

Au pair forsikringen kan tegnes for 6, 12,18 eller 24 måneder.

Rejser den forsikrede au pair på ferie sammen med den danske familie, er det vigtigt at være opmærksom på, at han/hun skal rejseforsikres på præcis samme måde som resten af familien. Dette gælder både rejser inden for EU/EØS og i resten af verden.

Vær opmærksom på, at au pairen ikke er dækket for sygdom og hjemtransport på ferien af familiens indbo/familie-forsikring.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende Au pair forsikring, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 88 20 88 20. Vi er klar til at hjælpe dig mandag til torsdag mellem 8.30 og 17.00, fredage mellem 08.30 og 16.00 eller pr. e-mail gouda@gouda.dk.