Rejseforsikring til Brasilien

Brasilien har alt fra regnskove til ørkener, og størstedelen ligger i mellem 200 til 800 meters højde. Landet er især kendt for Amazonas-regnskoven, og har generelt et tropisk klima. Vi anbefaler, at du altid tegner en rejseforsikring til Brasilien fordi du på den måde er ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Godt at vide før afrejse

Brasilien er et meget stort land. Faktisk er det arealmæssigt næsten lige så stort som USA. Landet er opkaldt efter brasiltræet, og er især kendt for at være hjemsted for en stor del af Amazonas-regnskoven. São Paulo og Rio de Janeiro er blandt de største byer, mens den mindre kendte hovedstad, Brasilia, også er en stor by. 

Landskabet er domineret af utallige floder, hvor Amazonas er en af de mest kendte. Selvom landet er meget stort, er klimaet generelt tropisk. Du kan finde alt fra regnskove og ørkener i nord, nåleskov i syd og tropiske savanner i midten af det store land.

Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Brasilien, før du rejser. Det kan nemlig blive en bekostelig affære, hvis du kommer ud for et uheld eller har behov for lægehjælp.

Størstedelen af Brasilien ligger mellem 200 til 800 meter over havets overflade. I den sydøstlige del kan du dog finde bjergkæder, der har højder op til 1.200 meter. Det meste af regnen kommer mellem december og april, så rejser du her, især i områder omkring Amazones, skal du huske regntøjet.

Som udgangspunkt kræver det ikke visum for danskere, hvis rejsen maksimalt varer 90 dage. Det er dog en god ide at tjekke visumkravene, inden du hopper på flyet. Så er du opdateret omkring eventuelle ændringer.

100% tryghed med en rejseforsikring til Brasilien

Vi har inddelt vores rejseforsikringer efter alder samt givet dem forskelligt indhold. Grunden til dette er, at vi ved, der er behov for forskellige ting på forskellige tidspunkter i livet. Du kan også vælge mellem standard- og superdækning. Den største forskel på de to er, at dækningssummerne på super generelt er højere. 

Hvis du rejser meget i løbet af året, er vores årsrejseforsikring i stedet det rette valg for dig, hvis hver rejse varer under én måned. Det bliver både billigere og nemmere for dig. Overvej også en afbestillingsforsikring – så du kan få pengene retur, hvis du er tvunget til at aflyse fx grundet akut sygdom.

Anbefalede vaccinationer

Inden du rejser til Brasilien, er der flere vaccinationer, du bør overveje at få. Statens Seruminstitut anbefaler nemlig en række forskellige vaccinationer, hvis du skal afsted i 1-4 uger:

  • Hepatitis A
  • Gul Feber (ved rejse til specifikke områder)
  • Malaria (ved rejse til Amazonas-området)
  • Stivkrampe og difteri (en del af børnevaccinationerne)

Du skal være opmærksom på Zikavirus, hvis du rejser til Brasilien. Infektionen er mild, men gravide og kvinder, der påtænker at blive gravid, bør tage ekstra forholdsregler ved rejser til Brasilien og Syd- og Mellemamerika generelt. Der findes ingen vaccine eller behandling mod Zikavirussen, så beskyttelse mod myggestik er det bedste forsvar.

Vi anbefaler, at du altid konsulterer egen læge omkring vaccinationer. Hvis du skal have vaccinationer, har vi et samarbejde med Rejseklinikken i Charlottenlund. Her kan du som kunde hos Gouda få 15% rabat på dine vaccinationer.

Du kan altid ringe til os

Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt ringe på tlf.: +45 33 15 60 60. I Goudas Alarmcentral sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Har du været udsat for tyveri eller er blevet syg (uden behov for akut hjælp), skal du udfylde en skadesanmeldelse. Hvis du har spørgsmål omkring din nuværende rejseforsikring eller rejseforsikringer generelt, kan du kontakte os via nedenstående mail eller telefon +45 88 88 81 60.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Brasilien?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 190
  • Brandvæsen: 193
  • Ambulance: 192
  • Goudas alarm: +45 33 15 60 60