Rejseforsikring til Spanien

Der er noget for enhver smag i Spanien, og det er ikke uden grund, at det er en af danskernes foretrukne destinationer. Uanset om du er til sol og varme, sneklædte løjper, finkultur eller god mad, kan du finde det her. Du er dækket af det blå sygesikringskort, men vi anbefaler alligevel, at du tegner en rejseforsikring, da der kan være dele af behandlingen, du selv skal betale.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Spanien er et af vores mest populære rejsemål, når den skal stå på ferie og hygge. Det skyldes ikke mindst det varme klima, fantastisk natur, en imponerende kulturarv og smukke strande. Du kan få ladt batterierne op på eksempelvis Mallorca og Costa del Sol. Du kan også udforske spændende steder i storbyerne Madrid og Barcelona, danse flamenco i Valencia, nyde lækker vin og meget andet. Der er noget for alle.

Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Spanien, selvom det blå sygesikringskort dækker. Det blå sygesikringskort garanterer dig nemlig kun lægebehandling på samme vilkår som indbyggerne i Spanien. Det betyder, at du kan risikere selv at skulle betale en stor del af behandling, medicin etc., hvis du bliver syg. Med vores rejseforsikring får du fuld og ordentlig dækning.

Klimaet i Spanien varierer. Det kan derfor være en god ide at tjekke op på temperaturer og sandsynligheden for sol/regn, inden du tager afsted. Den nordvestlige del af landet har mildt og fugtigt atlanterhavsklima, mens den centrale del oplever meget varme somre, milde vintre og meget lidt regn – klassisk middelhavsklima.

Der er altså typisk varmere inde i landet end ved kysterne. Spanien er dog også meget mere end smukke sandstrande og varme. Du kan nemlig stå på ski i Pyrenæerne i det Nordlige Spanien. Hvis du skal stå på ski, skal du have en skirejseforsikring i stedet for en almindelig rejseforsikring.

Vælg den rette rejseforsikring til Spanien

Hos Gouda har du flere valgmuligheder, når du skal vælge rejseforsikring. Du kan nemlig bl.a. vælge, om du vil have standard- eller superdækning. Du er godt dækket med begge to, men dækningssummerne er generelt højere med superdækningen. Husk også, at du med en afbestillingsforsikring kan få de fleste penge tilbage, hvis du er nødt til at aflyse.  

Klik på den rejseforsikring, der passer til din alder. De indeholder forskellige ekstra ting, vi ved passer til hver enkel aldersgruppe. Du kan også læse mere om standard- og superdækning for hver rejseforsikring i linkene.

Der er penge at spare med en årsrejseforsikring, hvis du rejser ofte, og hver rejse er under én måned. Du slipper også for at tegne en ny hver gang, du skal rejse.

Ingen anbefalede vaccinationer

Du behøver ingen vaccinationer, inden du drager mod den spanske sol og varme. Statens Seruminstitut anbefaler nemlig kun, at du får en stivkrampe- og difteri-vaccination. Disse har du dog som regel fået som barn, hvorfor du ikke behøver dem igen.

Vi anbefaler, at du altid snakker med din egen læge omkring vaccinationer inden afrejse. Det kan også være en god ide at snakke med lægen, hvis du har behov for at tage medicin med på ferien. Der kan nemlig være særlige regler for noget medicin.

Vi sidder klar til at hjælpe døgnet rundt

Hvis du har behov for akut hjælp, kan du altid ringe på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vores professionelle medarbejdere klar døgnet rundt, så du får den bedst mulige hjælp og rådgivning. Der sidder også dansktalende læger og sygeplejersker klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Du skal udfylde en skadesanmeldelse, hvis du ikke har brug for akut hjælp. Det kan eksempelvis være ved tyveri eller sygdom, der ikke kræver akut hjælp. Du er også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring eller andre generelle spørgsmål.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Grækenland?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden.

  • Politi: 112 eller 100
  • Brandvæsen: 112 eller 199
  • Ambulance: 112 eller 166
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60