Rejseforsikring til Norge

Norge er et smukt land, der byder på en masse forunderlig natur, et rigt kulturliv og verdensklasse gastronomi. Selvom du er sikret behandling med det blå kort, kan du kan alligevel komme ud for, at der er egenbetaling til eksempelvis medicin. Med Goudas skirejseforsikring til Norge er du godt dækket på din skiferie, fordi den også dækker dit personlige erstatningsansvar, hvis du kommer til at køre ind i andre personer eller gøre skade på deres ting i løbet af skiferien.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du vide inden afrejse

Vores nordiske broderland byder på mange spændende oplevelser for hele familien. Landet byder især på en imponerende natur, men du finder også et rigt kulturliv og gastronomi på højeste niveau her. Der er noget for dem, der gerne vil have masser af fart samt dem, der sætter pris på, at det hele går lidt langsomt.

Med det gule sygesikringskort og det blå kort med på rejsen, er du sikret behandling i Norge. Bemærk, at der kan være egenbetaling til lægehjælp, hospitalsbesøg og medicin. Besøg på privathospitaler og hos privatlæger er heller ikke dækket. En rejseforsikring er et supplement, så du er ordentligt dækket, hvis uheldet er ude, men dækker også en række ting, som du ikke er sikret af det offentlige. 

 

, når du skal til Norge. Der er heller ingen pastvang, men du skal dog have billed-ID med, så du kan identificere dig. Vær også opmærksom på, om eksempelvis dit fly eller færge kræver særlig billedlegitimation såsom pas.

Husk det rette tøj til ferien. Det er nemt, hvis du skal på skiferie, men planlægger du en tur rundt i landet, kan det være en god ide med forskelligt tøj og sko, så du altid har det godt og tørt. Skal du stå på ski i mere end 25% af tiden, skal du have en særlig skirejseforsikring.

Husk din rejseforsikring til Norge

Hos Gouda har vi både en standard- og superdækning. De dækker begge sygdom og hjemtransport, men dækningssummerne er højere med vores superdækning. Det er bl.a. derfor, den er mest populær. Vi håber ikke, du får brug for den, men vi har også afbestillingsforsikringer. 

Klik på den relevante rejseforsikring til Norge blandt ovenstående muligheder. Vi har inddelt dem ift. alder, så du får den rigtige dækning til dine typiske behov. Rejser du meget i løbet af året (og hver rejse varer under én måned), kan du spare penge med vores årsrejseforsikring.

Ingen krav til vaccinationer

Hvis du har fået de klassiske vaccinationer som barn, har du ikke behov for yderligere vaccinationer til din tur til Norge. Det gælder, uanset hvor længe du skal afsted. Det er dog altid en god ide at konsultere egen læge omkring vaccinationer.

Skal du have medicin med på ferien, skal du måske have et pillepas til rejsen. Det skal du kunne fremvise, hvis myndighederne beder om det. Det gælder for det meste medicin med euforiserende eller sløvende stoffer. Apoteket kan fortælle dig, om din medicin behøver et pillepas.

 

Du kan altid ringe til os

Du kan altid få hjælp og vejledning af vores professionelle medarbejdere på din tur. Det gælder både ved akutte behov samt generelle spørgsmål. Er det akut, kan du ringe til Travel Assistance på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Har du været ude for en hændelse, der ikke kræver akut hjælp – f.eks. sygdom eller tyveri – skal du sende en skadesmeddelelse. Har du generelle spørgsmål til din rejseforsikring, kan du altid kontakte os.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Norge?

Tilføj gerne alarmnumre til din telefons kontakter, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 112
  • Brandvæsen: 110
  • Ambulance: 113
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60