Rejseforsikring til Grækenland

Historiens vingesus blæser over Grækenland, der med sine oldtidsminder, templer og antikke kultur har formet den europæiske selvforståelse gennem århundreder. Det er ikke uden grund, vi kalder Grækenland for den vestlige civilisations vugge. Grækernes gæstfrihed, gastronomi og landets middelhavsstemning er en magnet for os danskere, når vi skal holde ferie. Med mere end 2500 øer byder Grækenland på uendelig mange smukke strande, azurblåt hav og solrige kyster. Perfekt til at nyde en badeferie ved standen.

Når du rejser til Grækenland, er du dækket af dit blå sygesikringskort, men det kan være en stor fordel at have en rejseforsikring med på turen.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Klimaet i Grækenland er et middelhavsklima med tørre, varme somre og milde vintre. På de græske øer er somrene generelt mere fugtige end på fastlandet og 30°c føles let som 35°c. Nedbør er minimal i Grækenland og næsten ikkeeksisterende om sommeren. Vi anbefaler at tjekke vejrudsigten for området, du skal opholde dig i inden afrejse. Middelhavets sol skal man have respekt for så husk solcreme og solhat, hvis du skal på vandretur, bade- eller storbyferie.

Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Grækenland, selvom du er dækket af det blå sygesikringskort. Det blå sygesikringskort garanterer dig lægebehandling på samme vilkår som indbyggerne i Grækenland, men du kan risikere selv at skulle betale en stor del af behandlingen, medicinen etc. Med vores rejseforsikring får du fuld og ordentlig dækning.

Vælg den rette rejseforsikring til Grækenland

Hos Gouda har vi tilpasset vores rejseforsikringer til forskellige aldersgrupper:

Vi har alle forskellige behov, når vi rejser, og derfor kan du vælge mellem to forskellige dækninger: standard- eller superdækning. Generelt er dækningssummerne højere med superdækningen, men du er godt dækket ind med en standartdækning. Hvis du ønsker at være dækket med en afbestillingsforsikring, finder du en god pris hos os. Med en afbestillingsforsikring kan du få de fleste penge tilbage, hvis du er nødt til at afbestille din rejse.

Hvis du rejser flere gange om året, og hvis hver rejse er under én måned, anbefaler vi en årsrejseforsikring. Der er nemlig penge at spare, og du slipper for at tegne en ny forsikring hver gang, du skal ud at rejse.

Husk dit EU-sygesikringskort (det blå sygesikringskort)

Med dit EU-sygesikringskort (det blå sygesikringskort) får du adgang til behandling på lige vilkår med befolkningen i det land, du rejser til. Du har derfor ret til nødvendig behandling på sygehuse og klinikker, der har en aftale med den offentlige sygesikring. Vi anbefaler dig derfor altid at have det blå sygesikringskort med på rejsen. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en del egenbetaling for at blive behandlet i det pågældende land. Du kan derfor risikere at skulle betale mange penge for at få lægehjælp i udlandet, hvis du kun rejser med det blå sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker ikke privat behandling eller hjemtransport.

Det blå sygesikringskort er ikke et alternativ til at have en rejseforsikring, selvom det sikrer dig gode rettigheder, når du rejser i EU. Vi anbefaler dig altid at have en rejseforsikring med i kufferten, når du rejser.

Ingen anbefalede vaccinationer

Du behøver ingen vaccinationer, inden du drager mod Grækenland. Statens Seruminstitut  anbefaler kun, at du får en stivkrampe- og difteri-vaccination. Disse to vacciner har du dog som regel fået som barn, hvorfor du ikke behøver dem igen.

Vi anbefaler, at du altid snakker med din egen læge omkring vaccinationer inden afrejse. Det kan også være en god ide at snakke med lægen, hvis du har behov for at tage medicin med på ferien. Der kan nemlig være særlige regler for nogen typer medicin.

Vi sidder klar til at hjælpe døgnet rundt

Hvis du har behov for akut hjælp, kan du altid ringe på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vores professionelle medarbejdere klar døgnet rundt, så du får den bedst mulige hjælp og rådgivning. Der sidder også dansktalende læger og sygeplejersker klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Du skal udfylde en skadesanmeldelse, hvis du ikke har brug for akut hjælp. Det kan være ved tyveri eller sygdom, der ikke kræver akut hjælp. Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring eller andre generelle spørgsmål på +45 88208820.

 

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Grækenland?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden.

  • Politi:
  • 112 eller 100
  • Brandvæsen: 
  • 112 eller 199
  • Ambulance: 
  • 112 eller 166
  • Goudas alarm:
  • +45 33 15 60 60