Rejseforsikring til Frankrig

En rejse til Frankrig byder på et væld af kulturelle, gastronomiske og naturskønne oplevelser. Er du til skisport på de franske pister, et besøg på de idylliske vingårde, eller en café au lait på en lille, lokal fortovscafé? Frankrig har noget for enhver smag, og det er ikke uden grund, at danskerne er at finde i Paris, Nice, Bordeaux og ved kysten af Côte d'Azur, Den Franske Riviera.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Vejret i Frankrig varierer alt efter, hvor i landet du befinder dig. I syd-øst finder du det subtropiske middelhavsklima med tørt og varmt vejr, i vest finder du et tempereret klima med fugtigt vejr og lidt køligere somre. Groft sagt bliver det varmere, jo længere syd du kommer i Frankrig, og landet har generelt et behageligt klima, som ofte er lunere end herhjemme.

Vi anbefaler at tjekke vejrudsigten og klimaet for det område, du skal opholde dig i, inden afrejse. Solen, særligt ved kysterne, skal man have respekt for så husk solcreme og solhat, hvis du skal på bade-, ski- eller storbyferie.

Du er dækket af det blå sygesikringskort, men vi anbefaler dig at tegne en rejseforsikring til Frankrig. Det blå sygesikringskort sikrer dig behandling på lige vilkår med resten af den franske befolkning. Du kan dog risikere en del egenbetaling. Med vores rejseforsikring til Frankrig får du fuld og ordentlig dækning.

Skal du på skiferie i Frankrig, er det en god ide med en ansvarsforsikring. En Gouda Rejseforsikring med skidækning inkluderer selvfølgelig en ansvarsforsikring. Læs mere og køb din skirejseforsikring til Frankrig her.

Vælg den rette rejseforsikring til Frankrig

Vi har alle forskellige behov, når vi rejser. Derfor har vi lavet rejseforsikringer til forskellige aldersgrupper:

Ungdomsrejseforsikring til dig, der er under 35 år,

Rejseforsikring til dig, der er mellem 35 og 70 år

Seniorrejseforsikring til dig, der er over 70 år

Du kan vælge mellem to forskellige dækninger, når du skal til Frankrig: standard- eller superdækning. Du er godt dækket med begge to, men dækningssummerne er generelt højere med superdækningen. Det kan være en god ide med en afbestillingsforsikring, da du kan få de fleste penge tilbage, hvis du er nødt til at afbestille din rejse.

Hvis du rejser ofte, og hvis dine rejser er under én måneds varighed, anbefaler vi dig en årsrejseforsikring. Du kan både spare penge, og du slipper for at tegne en ny forsikring hver gang, du skal rejse.

Skal du på skiferie til Frankrig?

Det kan blive en kort og dyr fornøjelse, hvis uheldet er ude på de franske pister. Selvom det blå sygesikringskort dækker dig på lige vilkår med den franske befolkning, vil transport og redning som følge af skiulykker typisk ikke være omfattet. Det vil sige, at du kan risikere store udgifter, hvis du får behov for at blive fragtet ned fra pisten eller hjem til Danmark. Det blå sygesikringskort dækker nemlig ikke hjemtransport, hvis uheldet skulle være ude.

Vi anbefaler derfor en Gouda Rejseforsikring med skidækning, så du trygt kan spænde skiene på i Frankrig.

Læs mere og køb din skirejseforsikring her.

Husk dit EU-sygesikringskort (det blå sygesikringskort)

Det blå sygesikringskort giver dig adgang til behandling på lige vilkår med befolkningen i det land, du rejser til. Det vil sige, at du har ret til nødvendig behandling på sygehuse og klinikker, der har en aftale med den offentlige sygesikring i det pågældende land. Du kan dog risikere en del egenbetaling for at få lægehjælp i udlandet alene ved brug af det blå sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker ikke privat behandling eller hjemtransport.

Det blå sygesikringskort sikrer dig altså nogle gode rettigheder for behandling, når du rejser i EU, men det er ikke et alternativ til at have en rejseforsikring.

Vi anbefaler dig at tage dit blå sygesikringskort med i lommen, når du rejser til Frankrig.

Ingen anbefalede vaccinationer

Du behøver ingen vaccinationer, inden du rejser til Frankrig. Statens Seruminstitut anbefaler kun, at du får en stivkrampe- og difteri-vaccination. Disse har du dog som regel fået som barn.

Vi anbefaler, at du altid snakker med din egen læge omkring vaccinationer inden afrejse. Hvis du har behov for at tage medicin med på ferien, kan det være en god ide at tale med din egen læge inden afrejse.

Vi sidder klar til at hjælpe døgnet rundt

Hvis du har behov for akut hjælp, kan du altid ringe på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vores professionelle medarbejdere klar døgnet rundt, så du får den bedst mulige hjælp og rådgivning, når du har brug for den. Der sidder også dansktalende læger og sygeplejersker klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Du skal udfylde en skadesanmeldelse, hvis du ikke har behov for akut hjælp. Det kan eksempelvis være ved sygdom, der ikke kræver akut hjælp, eller ved tyveri. Du er også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring eller andre generelle spørgsmål.

 

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Frankrig?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden.

  • Politi: 112 eller 17
  • Ambulance: 112 eller 15
  • Brandvæsen: 112 eller 18
  • Goudas alarm: +45 33 15 60 60