Rejseforsikring til Rusland

Rusland er et kæmpe land, der strækker sig over hele 11 tidszoner. Der er rigtig mange seværdigheder, og især storbyer som Moskva (en af verdens største byer) er et besøg værd. Det er dog vigtigt, at du tegner en rejseforsikring til Rusland, inden du tager afsted. Det er nemlig et lovkrav, samtidig med at det blå sygesikringskort ikke dækker her. Så er du ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Målt på ren landmasse er Rusland det største land i verden. Den vestlige del af landet er tættere befolket end den østlige del. Der er rigtig mange store og spændende byer i Rusland – bl.a. Sankt Petersborg, Jekaterinburg og Novosibirsk – og Moskva er en af verdens største byer.

Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Rusland, inden du rejser mod det store land i øst. Du er nemlig ikke dækket af det blå sygesikringskort, sygesikringen, i landet. Så hvis du kommer ud for et uheld, kan det blive en bekostelig affære. En rejseforsikring kan også være et krav for at få visum.

Rusland er så stort, at det strækker sig over hele 11 tidszoner. Det betyder også, at der er et væld af forskellige klimaer og miljøer. Størstedelen af Rusland består af stepper og sletter med store tundraer og store skovområder mod nord, mens du i den sydlige del finder bjergkæden, Kaukasus. Klimaet spænder fra subpolar til subtropisk, så det er en god ide at sikre, at du har det rigtige tøj med.

I Rusland er der ikke ét visum til besøgende. Der er bl.a. et almindeligt turistvisum til dem, der skal bo på hotel, og et privatvisum til dem, der bor privat – eksempelvis via Airbnb. Så husk at vælge det rigtige samt søge i god tid, når du skal afsted.

Få en lovpligtig rejseforsikring til Rusland

Vi har gjort det nemt at vælge den rigtige rejseforsikring til Rusland, så du kan få et visum. De er inddelt efter alder, og du kan vælge mellem standard- og superdækning. Begge typer dækning sikrer dig godt og bredt. Den store forskel på de to er, at dækningssummen er højere på super.  

Hvis du rejser flere gange i løbet af året, kan en årsrejseforsikring være en god investering. Der er flere penge at spare, hvis hver rejse varer under én måned. Med vores rejseforsikringer får du bl.a. hjælp til kommunikation med sygehus samt rådgivning omkring medicin og hjemtransport.

Husk, at du med en afbestillingsforsikring kan forsikre dig mod økonomisk tab ved aflysning.

Anbefalede vacciner og vejledning

Udover de almindelige børnevaccinationer, anbefaler Statens Seruminstitut, at du får en hepatitis A-vaccination, hvis du skal opholde dig i Rusland mellem 1-4 uger. Vi anbefaler dog altid, at du konsulterer egen læge omkring vaccinationer. Så er du sikker på at få de rette vaccinationer.

Rejseklinikken i Charlottenlund kan du få professionel og specialiseret vejledning om alle rejsemedicinske spørgsmål og vaccinationer. Du får også 15% rabat på dine vaccinationer, hvis du er kunde hos os. Husk at bestille eventuelle vaccinationer i god tid.

Du kan altid få fat i os

Det er vigtigt, at du kan få hjælp, når du har brug for det. Derfor sidder vi klar døgnet rundt på tlf.: +45 33 15 60 60, hvis du har brug for akut hjælp.

Har du været udsat for eksempelvis tyveri, mistet bagage eller er blevet syg, men ikke har brug for akut hjælp, skal du udfylde en skadesanmeldelse. Hvis du har behov for hjælp eller rådgivning omkring din rejseforsikring til Rusland eller rejseforsikringer generelt, kan du kontakte os på mail eller ved at ringe +45 88 88 81 60.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Rusland?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 102
  • Brandvæsen: 101
  • Ambulance: 103
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60