Dækker Gouda vaccination inden afrejse?

Hvis du skal ud at rejse, er det vigtigt, at du undersøger om du skal vaccineres for en eller flere sygdomme. Undersøg dette i god tid inden rejsen, da nogle vaccinationer skal foretages af flere omgange.

 

Giver Gouda rabat på vaccinationer?

Det kan hurtigt blive en dyr affære at rejse på ferie. For os er det vigtigt at vi kan hjælpe dig med at passe på dig selv når du skal af sted, så du får den mest uforglemmelig ferie.

Gouda dækker ikke udgifter til vaccinationer, men som kunde hos os få du rabat på de vaccinationer som du ønsker/behøver til din kommende rejse.

Vi samarbejder med Rejseklinikken i Charlottenlund, hvor du som Gouda kunde får 15 % rabat på alle vaccinationer til rejsen.

Husk at undersøge i god tid inden rejsen, om du skal have vaccinationer for at kunne rejse til din destination. Nogle vaccinationer skal nemlig foretages af flere omgange og der kan forekomme ventetid for vaccination. På Rejseklinikken kan du desuden få råd og vejledning om forebyggelse af fx dengue feber og malaria.

Læs mere om vaccinationer på Rejseklinikkens hjemmeside.

Skal jeg have en helbredserklæring, når jeg er fyldt 70 år og vil rejse?

Som noget nyt skal du ikke længere sende en helbredserklæring, når du skal rejse, også selvom du er fyldt 70 år på afrejsedato.                        

Vær dog opmærksom på, at du skal opfylde kravene til stabilitet, for at være fuldt dækket. Hvis du ikke er stabil, har du mulighed for at indsende en forhåndsvurdering. I denne forbindelse kan du kontakte Goudas Salgsafdeling for vejledning eller læs mere om forhåndsvurderinger her.