Har du fået færre behandlinger eller undladt at anmelde en skade på grund af graviditet?

Så vil vi meget gerne i kontakt med dig, så vi kan gennemgå din sag.

Ved en gennemgang af vores forsikringsbetingelser sidste sommer konstaterede vi, at gravide ikke har haft helt samme muligheder for dækning og behandling som vores øvrige kunder. I Gjensidige ønsker vi at behandle alle vores kunder ens, og det har aldrig været vores hensigt at stille gravide kvinder dårligere. Derfor justerede vi vores betingelser, så du og alle vores andre kunder har adgang til den samme hjælp. Vores tidligere betingelser betyder dog, at enkelte kunder kan have fået begrænset dækningen af en graviditetsrelateret skade.

Grundet persondataforordningen (GDPR) har vi ikke adgang til alle nødvendige oplysninger om tidligere kunder eller skadessager. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke allerede har været i kontakt med os, og i forbindelse med en graviditet eller fødsel fx kun fået dækket dele af en behandling eller du helt har undladt at anmelde en skade.

Alle sager, som vi får henvendelser om, bliver gennemgået, så du kan være sikker på at få den dækning, du har ret til.

Se det brev, vi har sendt til vores nuværende private kunder.

Se det brev, vi har sendt til vores tidligere private kunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker, at vi ser på din sag, beder vi dig ringe til os på 88 18 69 41 mandag til fredag 10-15 eller skrive til os på kontakt-os@gouda.dk