Rejseforsikring til Tyrkiet

Tyrkiet er et skønt land, der ligger lige på grænsen mellem Asien og Europa. Landet byder på fantastiske naturoplevelser, spændende historiske seværdigheder og smukke strande – Tyrkiet har mere end 8.000 km. kyststrækning. Det er blandt andet derfor, at det er ét af de lande, vi elsker at tage til på ferie.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Det gule og blå sygesikringskort dækker dig ikke, når du skal på ferie i Tyrkiet – det har ikke været tilfældet siden 2008. Det er derfor vigtigt, at du tegner en rejseforsikring. Det giver dig nemlig ro i maven og professionel hjælp, hvis uheldet er ude. Sygdomsbehandling i Tyrkiet er meget bekostelig.

Tyrkiet er et stort land, og årstiderne i landet minder om de danske. Januar er koldest med en gennemsnitstemperatur på minimum -3 grader, mens juli og august har en gennemsnitstemperatur på 29 grader. Det er derfor en god ide at tjekke vejrudsigten inden rejsen, så du kan få pakket det rigtige tøj.

Mange tager på badeferie i det smukke land, da landet ligger ved både det Ægæiske Hav, Middelhavet og Det Sorte Hav. Her er det vigtigt at huske solcreme og evt. en beskyttende hat. Juli og august byder nemlig på 12 solskinstimer om dagen, og især middagssolen kan være skarp.

Du skal kun søge om visum, hvis du skal være i landet mere end 90 dage. Du kan dog blive nægtet adgang, hvis du ikke har flere blanke sider i dit pas – så vær opmærksom på dette.

Forskellige typer rejseforsikringer til ferien i Tyrkiet

Vi har alle forskellige behov, når vi rejser ud i den store verden. Derfor har vi lavet rejseforsikringer til forskellige aldersgrupper. Så kan du vælge lige præcis den rejseforsikring, der passer bedst til dig, når du skal på ferie i Tyrkiet. Overvej evt. også en afbestillingsforsikring.

Hos Gouda har vi to forskellige dækninger til din rejseforsikring til Tyrkiet: superdækning og standarddækning. Superdækning er vores mest solgte, og den har nogle af de højeste dækningssummer på markedet – standarddækning dækker sygdom og hjemtransport og har reducerede dækningssummer.

Rejser du flere gange om året, kan det være en god ide med en årsrejseforsikring. Den dækker dig på alle dine rejser året rundt, hvis hver rejse maksimalt varer én måned.

Anbefalede vacciner og mulighed for rabat

Statens Seruminstitut anbefaler, at du får en hepatitis A-vaccine, når du skal til Tyrkiet. Denne kan du få indtil afrejsedagen. De anbefaler også, at du får en vaccine mod stivkrampe og difteri – disse er du typisk vaccineret mod som barn, men det kan være en god ide med genvaccination.

Det kan også være en god ide med en vaccination mod hundegalskab (rabies), hvis du forventer at være tæt på lokale dyr.

De anbefalede vacciner beskytter dig på samme måde som en rejseforsikring. De træder til, hvis uheldet er ude. Vaccinationerne vil ofte virke, inden du overhovedet får symptomer. Vi har en særlig aftale med Rejseklinikken i Charlottenlund. Her kan du få 15% rabat på dine vaccinationer.

Du bør altid konsultere egen læge omkring vaccinationer, inden du rejser.

Ring direkte til os under din rejse

Når du har tegnet en rejseforsikring hos os, kan du altid få akut hjælp hos Travel Assistance. Ringer du +45 33 15 60 60, sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Hvis du har været ude for en hændelse under rejsen f.eks. tyveri, sygdom eller andet, men ikke har brug for akut hjælp, skal anmelde din skade online. Ofte kan det sagtens vente til du er hjemme igen, så du ikke spilder feriens dyrebare timer på papirarbejde. Vær dog opmærksom på, at du nogen gange skal indhente dokumentation på destinationen (fx politirapport i tilfælde af tyveri, medicinsk rapport ved lægebesøg mv.). Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip