Rejseforsikring til New Zealand

New Zealand består af imponerende landskaber, der spænder lige fra smukke snelandskaber til varme og behagelige strande. Mange beskriver landet som eventyrligt smukt, og det var helt sikkert også en af grundene til, at Ringenes Herre blev indspillet her. Landet tiltrækker mange danskere pga. sin store variation, rige historie og utallige muligheder. 

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Gode overvejelser inden afrejse

Når du skal afsted til New Zealand, anbefaler vi, at du køber en rejseforsikring. Den dækker nemlig dine omkostninger ved sygdom og uheld, hvis der skulle ske noget. Den dækker også eventuel hjemtransport, hvis dette bliver nødvendigt. Det gule og blå sygesikringskort dækker dig ikke på rejser til New Zealand.

New Zealand har mange soltimer, så det er vigtigt, at du drikker nok vand for at undgå dehydrering. Vær også opmærksom på sandfluen og hvepsen – det er en god idé at købe myggespray, når du lander, hvis du vil undgå at have feriedage ødelage af insekterne.

Sandfluen er værst, og den opholder sig i de fugtige områder på Sydøen. Biddet er meget kløende og irriterende, og den efterlader store, røde plamager. Luk vinduerne, og tag langærmede trøjer på, hvis du er i området. Du kan få salve i håndkøb, hvis du bliver bidt.

Hvepse er aggressive i sensommeren, og du kan endda se advarselsskilte i områder, hvor der er mange af dem. Hvepsene stammer fra Australien, og stikket ikke er lige så slemt som sandfluen. De kan dog stadig ødelægge en feriedag eller to, hvis du er uheldig.

Den rette rejseforsikring til New Zealand

Det er nemt og simpelt at købe en rejseforsikring til din tur til New Zealand hos Gouda. Du skal blot tage stilling til, om du vil have super- eller standarddækning. Du kan læse mere om de to dækninger til de forskellige rejseforsikringer i linkene nedenfor.

Rejser du flere gange i løbet af året, kan en årsrejseforsikring i stedet være den rette for dig. Den dækker året rundt, hvis hver rejse varer under én måned.

Anbefalede vacciner til din tur

Der er ikke behov for nogle ekstra vaccinationer, når du skal til New Zealand. Det kan dog være en god ide at tjekke op på, om dine vaccinationer for stivkrampe og difteri stadig gælder. Tjek dog altid med din egen læge, inden du rejser, da der løbende kan ske ændringer i anbefalingerne.

Hvis du eksempelvis skal genvaccineres, kan du få 15% rabat hos Rejseklinikken i Charlottenlund. Dem har vi indgået et samarbejde med, så du kan få ekstra gode priser på dine vaccinationer. Konsultér altid din egen læge eller en rejselæge ifm. vaccinationer.

Vores alarmcentral har åbent døgnet rundt

Har du brug for akut hjælp på din rejse, kan du ringe til vores alarmcentral døgnet rundt på +45 33 15 60 60. Her sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Hvis din sygdom ikke kræver akut hjælp, skal du udfylde en skadesanmeldelse. Det gælder også, hvis en eller flere af dine ting er blevet beskadiget på rejsen, eller du er kommet ud for noget andet under din rejse, som du ønsker vores hjælp til. Skadeanmeldelsen kan dog godt vente til efter din ferie, så du ikke spilder ferietid på at udfylde papirer. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål omkring din rejseforsikring eller skadesanmeldelsen.

 

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til New Zealand?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 111
  • Brandvæsen: 111
  • Ambulance: 111
  • Goudas alarm: +45 33 15 60 60