Rejseforsikring til Australien

En stor del af Australien består af savanne og ørken, men du finder faktisk alt fra store sletter til tropiske regnskove i det enorme land. Naturen er fyldt med ikoniske dyr som kænguruer og koalabjørne, men landet er også hjemsted for mange giftige slanger og edderkopper – ud af de fem mest giftige slanger i verden findes fire i Australien. Du bør dog ikke være bekymret for at rejse til landet Down Under pga. dette. Når du har en rejseforsikring, er du sikret i tilfælde af sygdom eller uheld.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Når du rejser uden for Europa, er du hverken dækket af det gule eller blå sygesikringskort. Derfor er en rejseforsikring en rigtig god investering, når du skal til Australien. Det giver både dig og familien tryghed på jeres rejse.

Husk at pakke solcreme med høj faktor samt en hat med bred skygge. En dejlig ting ved Australien er de mange solskinstimer, men det betyder også, at du skal passe ekstra godt på din hud. Solen står anderledes på himlen, og den brænder kraftigere. Derfor anbefales det også, at du helt undgår solen mellem kl. 11-15, og at du dækker overkroppen til med en T-shirt eller skjorte.

For at du kan komme ind i Australien, skal du have et visa – i de fleste tilfælde et eVisitor visa. Det tager typisk et par dage at blive godkendt, men det er en god ide at bestille i god tid.

Rejseforsikringer til ferien i Australien

Det er nemt at finde den rigtige rejseforsikring til Australien hos os. Vi har inddelt rejseforsikringerne efter alder samt om du vil være standard- eller superforsikret. Du kan se en detaljeret oversigt over de to dækninger, hvis du klikker på det link, som passer til din alder:

Du kan også til- og fravælge dækninger til din rejseforsikring. Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 20 88 20, hvis du har spørgsmål omkring vores rejseforsikringer eller til- og fravalg af dækninger.

Rejser du flere gange om året, kan du med fordel tegne en årsrejseforsikring til alle dine rejser. Så er du dækket året rundt, hvis hver rejse varer under én måned. Overvej en afbestillingsforsikring, når du køber din rejse. Den kan spare dig for mange penge, hvis du er nødt til at aflyse ferien.

Anbefalede vacciner og mulighed for rabat

Der er ingen obligatoriske vaccinationer, du skal tænke på, når du skal på ferie i Australien. Men hvis du for nylig har været i lande med risiko for Gul Feber, skal du have dokumentation for Gul Feber-vaccination. Det gælder også, hvis du har været i transit i mere end 12 timer på rejsen. Konsulter altid din egen læge eller en rejselæge omkring vaccinationer.

Sørg også for, at dine vaccinationer mod stivkrampe og difteri ikke er udløbet. De fleste danskere har fået disse vaccinationer som børn (grundvaccination). Hvis du er blevet dette, kan du blive revaccineret senest en uge før afrejse. Du bør dog altid bestille vaccinationer i god tid, så du er sikker på, at du kan få dem.

Vi har et samarbejde med Rejseklinikken i Charlottenlund nord for København. Her kan du få 15% rabat på dine vaccinationer.

Ring direkte til os under din rejse

Har du tegnet en rejseforsikring hos os, kan du få akut hjælp via vores alarmcentral på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis uheldet er ude eller du har akut brug for hjælp.

Hvis du er blevet syg, men ikke har behov for akut hjælp, skal du udfylde en skadesanmeldelse. Den skal du også udfylde, hvis dine ting er blevet beskadiget eller der er sket andet under rejsen, som du ønsker vi skal hjælpe med. Skadeanmeldelsen kan godt vente til efter din ferie, så du ikke spilder dyrebare ferietimer på papirnusseri. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Australien?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 000
  • Brandvæsen: 000
  • Ambulance: 000
  • Goudas alarm: +45 33 15 60 60