Rejseforsikring til Thailand

Bountystrande, snorkling, frisk frugt, elefanter, storbyliv, højt serviceniveau og buddhisme. Thailand er kendt for mange ting, og en tur til smilets land er noget, mange danskere drømmer om, når vejret herhjemme er gråt og temperaturen kold. 

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Når du rejser til Thailand, anbefaler vi, at du køber en rejseforsikring. Med en rejseforsikring til Thailand kan du få dækket dine omkostninger ved sygdom eller uheld samt dine omkostninger til hjemtransport, hvis uheldet er ude.

En af de ting, mange danskere oplever, når de rejser til Thailand, er dårlig mave. Med disse simple råd kan du mindske risikoen for at blive ramt:

  • Brug håndsprit, inden du spiser. Hygiejnen er ikke lige så god, som vi kender det i Danmark, og du kan nemt blive syg af de fremmede bakterier.
  • Spis ikke steder, der ser beskidte ud. Hvis du har en dårlig følelse omkring et spisested, så gå videre. Det er bedre at gå lidt længere efter maden end at blive syg på ferien.
  • Undgå at drikke vandet fra vandhanen. Børst tænder i vand fra flaske, undgå isterninger lavet af postevand og luk mund og øjne, når du er i bad.
  • Bliv vaccineret mod kolera. En koleravaccine virker også mod andre maveinfektioner, så hvis du vil være på den sikre side, er det en god investering.

Forskellige typer rejseforsikringer til ferien i Thailand

Hos Gouda tilbyder vi to typer af dækning: superdækning og standarddækning. Desuden tilbyder vi en række tilvalgsforsikringer, så du kan få præcis den dækning, du har brug for på din ferie.

Vores rejseforsikringer falder inden for tre kategorier:

Under hver kategori kan du læse betingelserne for den enkelte forsikring samt hvad de forskellige dækninger indebærer. En afbestillingsforsikring kan være en rigtig god investering, hvis du bliver syg inden afrejse og må aflyse ferien. Du skal bestille afrejseforsikringen samme dag som du bestiller rejsen.

Anbefalede vacciner og mulighed for rabat

Når du har en rejseforsikring fra Gouda, får du 15% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken i Charlottenlund nord for København. Hvis du rejser til Thailand i tre uger eller derunder til turistområder, skal du vaccineres mod hepatitis A og difteri/stivkrampe. Nogle steder bør du også tage forebyggende malariamedicin.

Uanset hvor længe du er væk og hvor i Thailand, du skal være, anbefaler vi, at du tager en snak med din læge i god tid inden afrejse. Så kan du få de nødvendige vaccinationer og evt. medicin i god tid.

Ring direkte til os under din rejse

Hvis du får brug for din rejseforsikring, når du er i Thailand, fordi du er blevet syg eller dine ting er blevet beskadiget, skal du udfylde en skadesanmeldelse. Ofte kan det sagtens vente til du er hjemme igen, så du ikke spilder feriens dyrebare timer på papirarbejde. Vær dog opmærksom på, at du nogen gange skal indhente dokumentation på destinationen.

Har du brug for akut hjælp under din rejse, kan du altid ringe til Travel Assistance døgnet rundt på tlf.: +45 33 15 60 60. Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor i Thailand du befinder dig.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Egypten?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 122
  • Brandvæsen: 180
  • Ambulance: 123
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60