Rejseforsikring til Japan

Kejserriget byder på alt fra ældgamle templer og traditioner til moderne og cutting-edge teknologi. Der er noget for enhver smag, men du skal huske en rejseforsikring til turen, da dit sygesikringskort ikke sikrer dig i Japan. Med en af vores rejseforsikringer i lommen, er du altid godt dækket, uanset hvad der skulle ske. Så kan du nyde ferien uden bekymringer.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Godt at vide inden afrejse

Solens rige byder på et væld af muligheder og oplevelser. Du kan opleve fortidens mystik og kejserlige traditioner i den gamle hovedstad, Kyoto. Er du mere til storbyens sus med skyskrabere og masser af liv, er den nuværende hovedstad, Tokyo, stedet for dig.

Der er nok at se og opleve i landet, og du vil nok ikke kunne nå det hele på én tur. En af de helt store attraktioner er Kirsebærblomsterfestivalen, der finder sted i forårsmånederne. Men også i sommermånederne er i festivalernes tegn i Japan. Efteråret og vinteren byder også på bjergtagende oplevelser i landets smukke parker og storslåede natur.

Det er en rigtig god ide med en rejseforsikring til Japan, da dit sygesikringskort ikke dækker dig. Hvis uheldet er ude, kan det derfor hurtigt blive en bekostelig affære. Med en god rejseforsikring fra Gouda i kufferten, skal du ikke bekymre dig om noget, men kan i stedet koncentrere dig om at nyde ferien.

Sørg for at have helt styr på visum- og pasreglerne, når du skal rejse, så du er sikker på, at indrejsen forløber som planlagt. Som udgangspunkt skal du ikke bruge visum, hvis du er i landet op til 90 dage. Du bør dog altid tjekke i god tid, inden du rejser, da visumreglerne hurtigt kan ændre sig.

Hvis du ikke snakker japansk, er det en god ide at investere i en parlør, da engelsk ikke er et hovedsprog. Januar er den koldeste måned med en gennemsnitstemperatur på ca. 5 grader, mens august er varmest med et gennemsnit på ca. 28 grader. Landet har både tempereret og subtropisk klima og sommermonsun. Sørg derfor altid for at pakke fornuftigt tøj til rejsen og din specifikke destination i Japan.

Rejseforsikring til Japan med standard- og superdækning

Rejser du meget i løbet af året, bør du overveje en årsrejseforsikring (hvis hver rejse varer under én måned). Så er du dækket på alle rejser, og jo mere du rejser, jo flere penge sparer du faktisk. Vi har inddelt vores rejseforsikringer til Japan ift. alder, så du nemt kan finde den rette. 

Det er helt op til dig, om du ønsker superdækning eller ej. Standard- og superdækning dækker begge sygdom og hjemtransport, så du er i gode hænder med begge. Superdækningen har dog højere dækningssummer. Husk også at bestille en afbestillingsforsikring sammen med din rejse.

Vaccinationer

Hvis du har fået dine standardvaccinationer som barn, har du typisk ikke behov for yderligere vaccinationer. Statens Seruminstitut anbefaler nemlig kun stivkrampe- og difteri-vacciner, der begge er med i børnevaccinationsprogrammet. Du bør dog altid konsultere egen læge omkring vaccinationer.

Hvis du skal have medicin med på rejsen – både receppligtig og ikke-receptpligtig – bør du kontakte den japanske ambassade inden, da noget kan være forbudt.

Du kan altid ringe til os

Når du har en rejseforsikring til Japan hos Gouda, kan du altid ringe til Travel Assistance på tlf.: +45 33 15 60 60 ved akutte spørgsmål eller brug for hjælp. Her sidder vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt med råd og vejledning, hvis du har akut brug for os.

Du skal udfylde og sende en skadesmeddelelse, hvis du har været udsat for en mindre hændelse, der ikke kræver akut hjælp. Det kan være mild sygdom eller tyveri. Du er dog altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Japan?

Tilføj gerne alarmnumre til din telefons kontakter, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 110
  • Brandvæsen: 119
  • Ambulance: 119
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60