Rejseforsikring til Israel

Landet er rigt på kultur og historie, selvom det er et forholdsvist ungt land. Du vil opleve et fantastisk miks af gamle traditioner og moderne teknologi, når du besøger landet. Klimaet spænder bredt, og der er meget at opleve. Sygesikringskortet gælder ikke, så det er vigtigt, at du har en rejseforsikring til Israel på plads, inden du tager af sted.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Israel er et meget ungt land på verdensscenen, men landet har alligevel mange tusinde års historie. Det gør landet til et fantastisk miks af gammelt og nyt. Jerusalem er et helligt sted for hele tre af de helt store religioner i verden. Landet har flere indbyggere end Danmark, selvom det kun er halvt så stort.

Vi anbefaler, at du har en god rejseforsikring til Israel, inden du rejser. Det blå sygesikringskort dækker nemlig ikke. Du kan læse mere om vores forskellige rejseforsikringer i næste afsnit.

Der er stor forskel på klimaet i landet. Du kan nyde et næsten ørkenagtigt klima i den sydlige del, mens det ikke er unormalt at opleve sne i bjergområderne i den østlige del af landet. Solen skinner mere end i Danmark, så husk det rigtige tøj til ferien samt solcreme. Vandet er sikkert at drikke, men det anbefales alligevel, at du drikker flaskevand de første uger.

Når du rejser til Israel, er det en god ide at have styr på pas- og visumreglerne. Hvis du gerne vil besøge Gaza på din tur, kræver det typisk et specielt visum. Vi anbefaler, at du er ude i rigtig god tid, så du kan nå at få alle relevante tilladelser inden afrejse. Der gælder også særlige regler for medicin på rejsen.

Vælg den rigtige rejseforsikring til Israel

Vi har standard- og superdækning hos Gouda. Du er godt dækket med begge typer – både ved sygdom og hjemtransport. Dækningssummerne på super er dog generelt højere. Husk afbestillingsforsikringen, så du kan få pengene igen, hvis du er tvunget til at aflyse turen. 

Vores rejseforsikringer til Israel er opdelt i alder. Du kan læse mere om dækningen under hver enkel. Du bør dog overveje en årsrejseforsikring, hvis du rejser meget i løbet af året, og hver rejse varer under én måned. Jo mere du rejser med den, jo flere penge sparer du i løbet af året.

Anbefalede vaccinationer

Statens Seruminstitut har forskellige anbefalinger afhængig af længden på din tur. De anbefaler dog som standard vaccinationer mod stivkrampe, difteri og hepatitis A. Der kan også være særlige risici, du skal være opmærksom på, når du rejser til Israel. Dem kan du læse mere om på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du altid konsulterer egen læge omkring vaccinationer. Alle kunder hos Gouda får 15% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken i Charlottenlund nord for København.

Ring til os under rejsen

Har du akut brug for hjælp, kan du ringe til Travel Assistance døgnet rundt på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig trygt og godt videre.

Har du været ude for en hændelse, hvor du ikke har brug for akut hjælp,skal du udfylde og sende en skadesmeddelelse. Det er eksempelvis ved mindre alvorlig sygdom og tyveri. Du behøver ikke udfylde skadeanmeldelsen før du kommer hjem, men vær opmærksom på, at du muligvis skal skaffe dokumentation mens du er i Israel f.eks. kvitteringer. 

Du kan kontakte vores kundeservice på nedenstående telefonnummer, hvis du har generelle spørgsmål til din forsikring.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Israel?

Tilføj gerne alarmnumre til din telefons kontakter, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 100
  • Brandvæsen: 101
  • Ambulance: 102
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60