Rejseforsikring til Filippinerne

Filippinerne er et smukt land i det sydligøstlige Asien. Her finder du skøn og unik natur, der bestemt er en rejse værd i sig selv. Der er også rig mulighed for at nyde det tropiske klima og solen på de kridhvide strande. Der er noget for enhver, men vi anbefaler, at du tegner en Gouda rejseforsikring til Filippinerne, da du ikke er dækket af det blå sygesikringskort. Så har du altid 100% tryghed på rejsen.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Filippinerne består af intet mindre end 7.107 øer. Vandet er krystalklart, og området omtales ofte som et af de smukkeste i verden. Landet byder på mange forskellige oplevelser. Naturen er i sig selv en oplevelse værd med smukke laguner, underjordiske floder og rygende vulkaner. Du kan også nyde den tropiske sol på de hvide sandstrande eller under vand ved de mange spændende rev.

Der bor omkring 101 million indbyggere i det smukke land mellem Indonesien og Kina, hvor Quezon City er den største by. Det filippinske flag er specielt på den måde, at den røde og blå farve bytter plads, afhængig af om det er krigs- eller fredstid. I krigstid er den røde farve nemlig øverst.

Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring fra Gouda til Filippinerne, inden du tager afsted – så er du 100% dækket på rejsen. Det blå sygesikringsbevis dækker dig nemlig ikke her. Det kan derfor blive dyrt, hvis du kommer ud for et uheld, og du ikke har tegnet en rejseforsikring til Filippinerne.

Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt med et visum, hvis du skal til Filippinerne i maks. 30 dage. Det kan dog hurtigt ændre sig, så det er en god ide at holde dig løbende opdateret op til afrejse.

100% tryghed med en rejseforsikring til Brasilien

Hos Gouda kan du vælge mellem standard- og superdækning. Du er altid godt dækket med begge dækninger – dækningssummerne er dog højere på superdækningen. Du kan læse mere om begge typer dækning via nedenstående links.

Hvis du rejser meget i løbet af året, bør du overveje at købe en årsrejseforsikring. Hvis hver rejse varer under én måned, kan du spare mange penge med den. Du kan også få de fleste penge retur med en afbestillingsforsikring, hvi du bliver nødt til at aflyse din tur.

Anbefalede vacciner og mulighed for rabat

Det er altid en god ide at tjekke op på, om der er anbefalede vaccinationer til dit rejsemål, inden du drager på eventyr. Vi anbefaler derfor, at du altid konsulterer din læge før en rejse. Statens Seruminstitut anbefaler, at du, udover børnevaccinationerne, får følgende vaccinationer, hvis rejsen varer maksimalt fire uger:

  • Hepatitis A
  • Malaria

Der er derudover krav om, at du er vaccineret mod gul feber, hvis du rejser fra et land med risiko for gul feber-transmission. Det gælder også, hvis du har været i transit i en lufthavn med gul feber-risiko. Som kunde i Gouda kan du få 15% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken i Charlottenlund.

Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt

Hvis du får brug for akut hjælp under rejsen, kan du ringe døgnet rundt på tlf.: +45 33 15 60 60. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, når du har behov for det. De kan også hjælpe med kommunikationen med læger og hospitaler.

Du skal udfylde en skadesanmeldelse, hvis du har været udsat for tyveri elle er blevet syg - men ikke har behov for akut hjælp. Har du spørgsmål til din rejseforsikring, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive til os på mail.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Filippinerne?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 911
  • Brandvæsen: 911
  • Ambulance: 911
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60