Rejseforsikring til Tunesien

Tunesien er det nordligste land i Afrika, og består både af frugtbare floddale og ørken. Selvom det er de gode strande og varme vejr, der lokker folk til, byder det nordafrikanske land også på lækker mad, unikke kulturoplevelser og muligheder for en aktiv ferie. Hvis du rejser i den nordlige del i vinterhalvåret, bør du overveje andet end sommertøj. Vi anbefaler, at du altid tegner en rejseforsikring til Tunesien, så du er ordentligt dækket.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du vide inden afrejse

Tunesien er det nordligste land i Afrika. Den nordlige del ud mod Middelhavet består af frugtbare floddale og kystsletter, mens store områder af den sydlige del er Saharaørkenen. Midt i landet (syd for bjergene) er der et tørt steppeområde, hvor der ligger mange saltsøer.

Det er især de fantastiske strande, der lokker folk til Tunesien. Her kan du nyde den gode mad og varme sol samt slappe helt af. Der er også rig mulighed for at kombinere afslapningen med en aktiv ferie, hvis du ønsker det.

Landet har en traditionsrig historie og kultur, der byder på et væld af spændende oplevelser – der er bl.a. mange UNESCO verdensarvslokationer, og store dele af de tre første Star Wars-film er filmet i landet. 

Den sydlige del omkring ørkenen er meget tør, mens den centrale og nordlige del har et Middelhavsklima med regnfulde og milde vintre samt varme, tørre somre. Det kan derfor være en god ide at pakke andet end sommertøjet, hvis du skal rejse rundt i landet eller planlægger et besøg om vinteren.

Du behøver ikke et visum, hvis du kun er i landet op til 90 dage (tjek dog altid løbende). Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Tunesien, så du er godt dækket, hvis uheldet er ude – det blå og gule sygesikringskort dækker dig ikke her.

Find din rejseforsikring til Tunesien

Hos Gouda er du altid godt dækket, når du har en rejseforsikring til Tunesien – og andre destinationer. Du kan vælge, om du vil have en rejseforsikring med standard- eller superdækning. De dækker begge godt, men dækningssummerne er højere med en superdækning.

Det kan være en god idé også at tegne en afbestillingsforsikring, så du kan få penge retur, hvis du er tvunget til at aflyse din rejse. Hvis du rejser flere gange om året, kan en årsrejseforsikring være en god investering. Den er gyldig ved rejser, der varer op til én måned, - også selvom du rejser flere gange om året. Derfor kan du ofte spare penge sammenlignet med, hvis du køber en rejseforsikring pr. ferie.

Anbefalede vaccinationer og mulighed for rabat

Du bør altid holde dig opdateret omkring anbefalede vaccinationer, når du skal ud at rejse. Derfor anbefaler vi, at du konsulterer egen læge inden afrejse, så du får korrekt rådgivning. Statens Seruminstitut anbefaler følgende vaccinationer, hvis du skal afsted i 1-4 uger:

  • Hepatitis A (smitsom leverbetændelse).

Bestil tid til vaccinationer i god tid, så du er sikker på, du kan nå at få dem. Hvis du er kunde hos os, kan du få 15% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken i Charlottenlund.

Vi er her for dig – døgnet rundt

Du kan altid ringe til Travel Assistance på tlf. +45 33 15 60 60, hvis du har brug for akut hjælp, mens du er i Tunesien. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt - f.eks. med råd og vejledning samt hjælp med lokale læger og hospitaler.

Hvis du ikke har behov for akut hjælp, skal du i stedet udfylde en skadesanmeldelse. Det er eksempelvis, hvis du har været udsat for tyveri eller er blevet småsyg i løbet af din ferie. Hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring til Tunesien, er du også altid velkommen til at kontakte os via mail  eller ringe til os.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Tunesien?

Tilføj gerne alarmnumre til din telefons kontakter, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 197
  • Brandvæsen: 190
  • Ambulance: 198
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60