Rejseforsikring til Sydafrika

Sydafrika kaldes også for Regnbuelandet, da det har et unikt samspil mellem natur, kultur og mennesker. Du kan opleve mange forskellige ting i det smukke land. Det byder nemlig både på ski- og safariture – og alt midt i mellem. Klimaet er dejligt varmt, og solen skinner ofte, så husk sommertøjet og solcreme. Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Sydafrika, da du ikke er dækket af det eller blå sygesikringskort på rejsen. 

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det skal du overveje inden afrejse

Sydafrika kaldes ofte for Regnbuelandet. Det smukke navn kommer fra samspillet mellem natur, kultur og mennesker. Landet har næsten alt, du kan tænke dig af oplevelser. Det er også derfor, at det også omtales ”Én verden i ét land”, da du finder alt fra pulserende storbyer til savanne med løver og elefanter.

En storby som Johannesburg byder på alle storbyens glæder og muligheder. Tæt på storbyen ligger også Soweto, der er den mest kendte township. Hvis du gerne vil stå på ski, skal du forbi Drakensberge i nord. Den bedste vin finder du i vinlandet omkring Stellenbosch, Franschhoek og Paarl. Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i over 27 år, ligger lige ud for Cape Town.

Klimaet er overvejende subtropisk, og regnen falder især om sommeren. Cape-regionen har et klima, der minder om Middelhavsklima - vinterregn og solrige, varme somre – mens der er mere tørt i området omkring Atlanterhavskysten.

Turistvisum (i op til 90 dage) får du, når du lander, men dit pas skal være gyldigt i 30 dage efter hjemkomst samt have mindst to blanke sider – tjek dog løbende for ændringer. Du er ikke dækket af det blå sygesikringskort på rejsen. Derfor anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring til Sydafrika, så du er ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

Forskellige rejseforsikringer til Sydafrika

Når du har valgt din rejseforsikring til Sydafrika, skal du også vælge din dækning – standard og super. Du er godt dækket med begge typer, men dækningssummerne er højere med superdækningen. 

Hvis du rejser meget i løbet af året, og hver rejse varer under én måned, bør du overveje en årsrejseforsikring, som dækker rejser af op til én måneds varighed. Så har du en fast rejseforsikring, og den vil også typisk spare dig for penge i det lange løb. Hvis du tegner en afbestillingsforsikring, kan du få penge retur, hvis du er tvunget til at aflyse rejsen. 

Anbefalede vaccinationer til Sydafrika

Det er altid en god ide at tjekke op på, hvilke vaccinationer du som minimum bør have, når du rejser. Du bør altid konsultere egen læge ifm. vaccinationer. Statens Seruminstitut anbefaler, at du får følgende vaccinationer, hvis turen varer 1-4 uger:

Du skal også have en vaccination mod gul feber, hvis du har været i transit (mere end 12 timer) i et land, hvor der er risiko for gul feber. Som kunde i Gouda får du 15% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken i Charlottenlund.

Ring direkte til os under din rejse

Har du brug for akut hjælp under din rejse til Sydafrika, kan du ringe døgnet rundt på tlf.: +45 33 15 60 60. I Travel Assistance sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, når du har behov for det på din rejse.

Hvis du er blevet syg, eller har været udsat for tyveri (men ikke har brug for akut hjælp) skal du i stedet udfylde en skadesanmeldelse. Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til din nuværende rejseforsikring til Sydafrika.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Sydafrika?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 10 111
  • Brandvæsen: 10 177
  • Ambulance: 10 177
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60