Rejseforsikring til Egypten

Egypten er et fantastisk land, der byder på et væld af dejlige oplevelser. Det har bl.a. idylliske strande og skønne dykkermuligheder. Landet er også rigt på historie, hvor især pyramiderne, Luxor og Kongernes Dal er populære rejsemål. Der er mange muligheder, uanset om du er til bjergtagende natur eller fuldkommen afslapning.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Værd at vide og gode råd

Når du rejser til Egypten, skal du være opmærksom på, at det blå sygesikringskort ikke dækker. Derfor er det en rigtig god idé at tegne en rejseforsikring, når du rejser til landet – både ved kortere og længere ophold. Så er du godt dækket, hvis uheldet er ude.

Undgå at fotografere offentlige bygninger og offentlige personer (eksempelvis politiet), da det er strafbart. Du bør generelt holde dig til de større byer og turistområder, når du besøger landet og du bør også altid have gyldigt ID på dig. Du kan læse mere om pas og visum her.

Egypten har et dejligt varmt ørkenklima, hvor gennemsnitstemperaturen i vinterhalvåret ligger på 21-30 grader. Solen er også skarpere end herhjemme, og du bør derfor beskytte dig ordentligt med solcreme, tøj og hat – evt. helt undgå middagssolen. Hvis du er i landet under Ramadan, kan du komme ud for, at mange butikker holder lukket.

Den lokale valuta i Egypten er egyptiske pund (EGP), men du kan sagtens bruge euro og dollars. Du kan veksle til den lokale valuta i banker og på de fleste hoteller. De fleste restauranter tager kreditkort, og du kan hæve penge i hæveautomater mange steder. Det er almindeligt at give 5-10% i drikkepenge på restauranter, hoteller og i taxier.

Den rette rejseforsikring til Egypten til dine behov

Hos Gouda har vi superdækning og standarddækning. Superdækning har nogle af de højeste dækningssummer på markedet, og den er vores mest solgte. Standard er et billigere alternativ med mindre dækningssummer, der dækker sygdom og hjemtransport. 

Vi har inddelt vores rejseforsikringer efter alder. Så kan du nemt vælge den, der er den rette for dig. Rejser du meget i løbet af året, kan du med fordel vælge en årsrejseforsikring. Den dækker hele året, hvis hver af dine rejser varer under én måned.

Anbefalede vaccinationer og genvaccinationer

Det kan være en god ide med en stivkrampe- og difteri-vaccination (eller genvaccination). Der er også andre vaccinationer, du bør overveje inden rejsen til Egypten:

  • Gul feber – det er et krav, hvis du kommer fra lande med risiko for smitte med gul feber, at du har fået en vaccination samt kan dokumentere dette. Det gælder også, hvis du har været i transit i mere end 12 timer i et af disse lande.
  • Hepatitis A – uanset længden af dit besøg bør du overveje denne
  • Hepatitis B – varer dit besøg over én måned, bør du overveje denne vaccination
  • Tyfus – du bør overveje vaccination eller kapsler, hvis du er i landet i mere end seks måneder

Hvis du skal være i tæt kontakt til lokale dyr på rejsen, er en vaccination mod rabies også en god idé. Planlægger du længerevarende kontakt med lokalbefolkningen, bør du også overveje en tuberkulosevaccination.

Rejser du med medicin, kan det være, at du har brug for en Schengen-attest (pillepas) eller medicinalattest. Du bør også altid konsultere egen læge omkring vaccinationer og medicin inden afrejse.

Vidste du, at hvis du benytter Rejseklinikken i Charlottenlund, kan du få 15% rabat på dine vaccinationer gennem Gouda?

Altid mulighed for at ringe direkte

Hos Gouda er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude på rejsen. Du kan ringe til Travel Assistance døgnet rundt på tlf. +45 33 15 60 60, hvis du har brug for akut hjælp. Her sidder vores professionelle medarbejdere klar til at svare på alle spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du har været ude for en hændelse under rejsen f.eks. tyveri, sygdom eller andet, men ikke har brug for akut hjælp, skal du anmelde din skade til os. Ofte kan det sagtens vente til du er hjemme igen, så du ikke spilder feriens dyrebare timer på papirarbejde. Vær dog opmærksom på, at du nogen gange skal indhente dokumentation på destinationen. Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Egypten?

Tilføj gerne alarmnumre i din mobiltelefons telefonbog, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 122
  • Brandvæsen: 180
  • Ambulance: 123
  • Travel Assistance: +45 33 15 60 60