Anmeld skade

Er du blevet syg inden afrejse? Har du været uheldig på din rejse? Vi hjælper dig videre og svarer på dine spørgsmål.

Når vi sender e-mails til dig, som indeholder dit cpr-nummer eller sensitive personoplysninger såsom helbredsoplysninger, krypterer vi e-mailen til dig. Vær opmærksom på, at hvis du sender e-mails til os, er det dit ansvar at kryptere eventuelle sensitive personoplysninger.

Sådan gør du

Udfyld den skadeanmeldelse, som passer til dit behov, og indsend den samt bilag til os på skade@gouda.dk, når du er kommet hjem fra din rejse. Vores behandlingstid er ca. 5-10 dage, men i perioder med travlhed kan der gå lidt længere tid med at behandle din sag.

Husk, at skrive dit policenummer på skadeanmeldelsen, så vi ved, hvilken forsikring du har.

Har du flere forskellige skader, der skal anmeldes, er det en god idé at lave en separat skadeanmeldelse for hvert enkelt skadetilfælde. Det gør det mere overskueligt - både for dig og for os.

Vedlæg alle bilag

Husk at de bilag, som du sender med din skadeanmeldelse, skal være originale. Tag en kopi til dig selv af bilagene inden du sender dem ind til os.

Hvis du er i tvivl om, hvordan et punkt skal udfyldes, er du velkommen til at knytte en beskrivelse til skadeanmeldelsen på et stykke papir ved siden af. Dette gælder også, hvis du ikke kan få plads til det hele på selve blanketten. Du kan også skrive på bagsiden af blanketten.

Er du udstationeret?

Husk at notere navn på skadelidte, dato for lægebesøg samt årsag til lægebesøget på skadeanmeldelsen. Det er ikke nok, at der fx. blot står "Konsultation" på skadeanmeldelsen.

Download skadeanmeldelse

Vælg blanket til skadeanmeldelse

Afbestillingsforsikring Flex

Download blanket til skadeanmeldelse og lægeerklæring

Erhvervsforsikring

Download blanket til skadeanmeldelse vedr. forsinkelse, bortkomst, tyveri, eller beskadigelse af bagage

Download blanket til skadeanmeldelse af alle øvrige skader  

Udstationering

Download blanket til skadeanmeldelse 

Download claim form Expatriate insurance

Download skema til opgørelse af flere krav

Kollektiv ulykkesforsikring

Download blanket til skadeanmeldelse

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til Goudas skadeafdeling på 88 88 81 60. De er klar til hjælpe dig kl. 9-16 alle hverdage.