Camping i Danmark i 2020 - her skal du tage hen

Camping_lille.jpg

I år kommer rekordmange familier til at holde ferie i Danmark. Det er en oplagt mulighed for at besøge nogle af de mange gode danske campingpladser. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke områder der er værd at besøge i telt eller campingvogn i sommeren 2020.

Her kan du også læse om, hvordan Gouda dækker din campingferie.

Danske campingpladserhvilken skal du vælge?

Vi elsker camping i Danmark! Hvert år tilbringes der mere end 11 millioner nætter på danske campingpladser og ca. 3 ud af 4 besøgende er faktisk danskere. Vi er med andre ord et rigtigt campingfolk og kigger man på de forskellige pladser rundt om i landet, så forstår man godt begejstringen. Her er der gode faciliteter, underholdning for børnene og naturskønne omgivelser, tæt på vand og skov.

Herunder får du vores bud på, hvor du skal på tage på camping i Danmark i 2020:

  • Camping på Bornholm

At tage til Bornholm er måske det tætteste vi kommer på følelsen af at være “rigtigt” på ferie. Her er en særlig stemning, som man ikke finder andre steder i landet – og øen er bestemt et besøg værd, uanset om man et par, en flok venner eller en børnefamilie.

Der er masser af gode campingpladser på Bornholm, både i Svaneke, Nexø, Gudhjem, Allinge og selvfølgelig i den bornholmske hovedstad, Rønne. Her ligger også Hasle Camping, som blev kåret til Danmarks 3. Bedste campingplads i 2019. De fleste campingpladser på Bornholm ligger tæt på strand og hyggelige byer, hvor man kan besøge bolsjekogerier, keramikværksteder og smage de røgede bornholmske sild.

Skal man på camping på Bornholm, skal man skynde sig at booke – Danmarks dejligste ferieø er nemlig en populær destination blandt campister, uanset om man vil bo i hytte, telt eller campingvogn. 

  • Camping ved Vesterhavet

De mange campingpladser ved Vesterhavet ligger som perler på en snor op langs kysten. Camping ved Vesterhavet er nemlig populært og områder som Hvidbjerg strand, Blåvand, Henne, Løkken og surfernes paradis, Klitmøller, er steder, som alle vækker genklang blandt både danske og tyske turister.

Der er rig muligheder for at gå lange ture, nyde blæsten og tage en dukkert, når man på camping ved Vesterhavet, men der er også mange andre seværdigheder og aktiviteter man kan kaste sig ud i.

  • Camping i Østjylland

Når vi taler om camping i Danmark, så er det ofte vestkysten eller Bornholm, som bliver nævnt som de første. Men kigger man på top 10 over de bedste campingpladser i Danmark, så ligger 5 af dem faktisk i Østjylland. Hvis du overvejer en campingferie ved østkysten, så er disse campingpladser bestemt et besøg værd:

- Hagen Strand Camping
- Juelsminde Strand Camping
- Mariager Camping
- Sandskaer Strandcamping
- Gammelbro Camping

  • Camping i Nordjylland

Råbjerg Mile, Skagen, Fårup Sommerland, Rubjerg Knude Fyr… Der er masser af seværdigheder, som du kan opleve, når du tager familien med på camping i Nordjylland.                 

De nordjyske campingpladser er kendt for deres høje standarder og børnevenlige faciliteter. Mange campingpladser i Nordjylland tilbyder hoppepuder, badelande, legepladser og andre aktiviteter, som kan holde børnene beskæftiget, mens du slapper af eller læser en god bog - Nordjylland er en oplagt campingdestination for børnefamilier. 

  • Camping på Fyn

Fyn er fin - og det er øens campingpladser også! Her kan du blandt andet besøge Hasmark Strand Camping og Bøsøre Strand Feriepark, der blev kåret som henholdsvis Danmarks 2. og 5. bedste campingplads i 2019. Derudover ligger der masser af hyggeligt byer rundt langs kysten, som er værd at aflægge et besøg i campingvogn eller telt, som fx Kerteminde, Faaborg eller Svendborg.