Om arbejde/studieophold

Læs om arbejde/studeophold i udlandet på denne side.

Kan jeg få en engelsk oversættelse af min police?

Når du har tegnet og betalt for din rejseforsikring, kan Gouda tilsende en engelsk oversættelse af din police.

For at få tilsendt oversættelsen skal du sende en mail til Goudas salgsafdeling – gouda@gouda.dk.
I mailen skal du huske at notere dit policenummer og dine rejsedatoer.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte Goudas salgsafdeling på tlf.: 88 20 88 20.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal studere i USA?

Det universitet, du er kommet ind på, vil måske ønske at sælge dig deres egen forsikring. I det tilfælde skal du dog vide, at der er nogle ting den typisk ikke dækker.

Vær bl.a. opmærksom på:

  • At en amerikansk forsikring ikke dækker hjemtransport til Danmark
     
  • At den amerikanske forsikring som regel kun dækker i selve studieperioden. Dvs. at du ikke er dækket ved afrejse fra Danmark og at du heller ikke er dækket i USA før og efter studieperioden.
     
  • Visse forsikringer kan også have forbehold for dækning under studietiden - fx hvis du tager off-campus på en weekendtur. Ligeledes kan der være begrænsninger eller restriktioner på dækningen i forhold til udøvelse af sport.
     
  • Hvis en af dine nærmeste hjemme i Danmark bliver akut alvorlig syg eller går bort, vil den amerikanske forsikring ikke dække hjemkaldelse til Danmark, og du vil selv skulle afholde udgifterne hertil.

Goudas ungdomsrejseforsikring dækker dig
Vælger du at forsikre dig gennem Gouda, får du en forsikring, som dækker dig, hvis uheldet er ude - uanset om du befinder dig på campus eller på weekendtur i Las Vegas. Og bliver det nødvendigt for dig at komme hjem, hvis et nært familiemedlem bliver alvorligt syg, betyder 'hjem' hos Gouda 'hjem til Danmark' og ikke bare 'hjem til campus'.

Gouda dækker også alle former for spændende aktiviteter du måtte kaste dig ud i som fx klatring, dykning og trekking.

Universitets waivers
Universiteterne har forskellige krav til din forsikring. For at vi som forsikringsselskab kan undersøge, om vi kan imødekomme universitetets krav, skal du sende os en waiver, så kan vi gennemgå de listede krav.

Kontakt vores salgsafdeling på +45 88 20 88 20 eller via e-mail: gouda@gouda.dk og få den bedste vejledning til lige netop dit behov.