Sådan bestiller du en test online

  1. Log ind med dit NemID på Aleris-Hamlets hjemmeside
  2. Udfyld samtykkeskemaet
  3. Bookningen kan ses i Aleris-Hamlet Online under ”Mine aftaler” via det fremsendte link
  4. Du får foretaget testen på det valgte hospital, på det aftalte tidspunkt
  5. Svarcertifikatet vises i Aleris-Hamlet Online indenfor max. 48 timer under ”Min Mappe” via det fremsendte link

Du kan også kontakte Aleris-Hamlet direkte på +45 3817 0445. Vælger du at ringe, skal du oplyse at du ringer gennem Gouda Rejseforsikring og angive din email.

Bliv testet for Covid-19 før afrejse – uden lang ventetid

Smittespredningen af Covid-19 er taget til landet over i de seneste uger. Situationen er alvorlig og har medført lange køer og øget ventetid på svar fra de offentlige test-steder.

Vi kan nu tilbyde vores kunder en covid-19 test – uden lang ventetid og med svar inden for 48-timer. Screeningen koster for 792 kr. og bliver tilbudt i samarbejde med Danmarks største privathospital, Aleris-Hamlet. Du får svaret direkte på din mobiltelefon.

Vigtigt – tilbuddet gælder ikke for visse personer
Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder test til personer under 15 år samt personer med Covid-19 symptomer i form af hovedpine, ondt i halsen, hoste, feber og muskelømhed. Har man disse symptomer, skal man kontakte sin egen læge.

Test af grupper på mere end 50 personer
Ved test af grupper på 50 eller flere personer kan virksomheden eller rejsebureauet vælge at få testene udført på virksomhedens lokation. Dette aftales med Sundhedscentret hos Aleris-Hamlet på +45 3817 0445.