Gouda sikrer fortsat danske rejsende den bedste rejseforsikring til markedets bedste pris

25. juni 2014

Farvel til det gule kort - rejs trygt med en Gouda rejseforsikring

Den 1. august mister danskerne retten til sygdomsbehandling i udlandet under det gule sundhedskort. Med en Gouda Rejseforsikring i bagagen er de danske rejsende langt bedre stillet, end hvis de kun rejser med det blå kort. 

Når de nye regler for den offentlige rejsesygeforsikring træder i kraft den 1. august, får danskere med det blå kort fremover kun sygdomsbehandling på offentlige behandlingssteder. På nogle offentlige hospitaler må man endda lægge den eventuelle egenbetaling, som er gældende i det respektive EU-land. Egenbetaling kan være alt fra 10 EUR til 30 % af behandlingsprisen – det kan altså blive en både ubehagelig og dyr oplevelse at blive syg i EU fremover.

Fuldt dækkende forsikring – også på private behandlingssteder

Hos Gouda ønsker vi fortsat at tilbyde vores kunder en fuldt dækkende rejseforsikring, dvs. at man som kunde stadig kan føle sig tryg med en Gouda Rejseforsikring i bagagen.

Kunder hos Gouda Rejseforsikring sikres mod at komme i klemme, fx hvis de uden at have indflydelse på det, havner på et privathospital. Rejser man fx til græske øer og får en maveinfektion, bliver solskoldet eller brækker en finger, vil man i de fleste tilfælde blive behandlet på private klinikker, da der er langt til offentlige behandlingssteder, og de lokale taxachauffører vil ofte køre patienterne til netop de private klinikker.

I større eller mere alvorlige sager vil en overflytning normalt ske til et offentligt behandlingssted, men den indledende vurdering og/eller behandling, vil mange gange ske i privat regi. Hvis man ikke har sørget for at have en dækkende rejseforsikring, står man ikke bare i en kritisk situation pga. sygdom eller tilskadekomst, men vil også skulle betale meget store summer for den private behandling uden efterfølgende refusionsmulighed.

Med en Gouda Rejseforsikring skal man ikke bekymre sig om pludselig at være bragt ind på et privathospital. I fx Spanien har mange offentlige hospitaler en privat afdeling, som turister indlægges på, og der dækker det blå kort ikke, selvom hovedhospitalet er offentligt.

Det er derfor vigtigt altid at kontakte Goudas egen døgnbemandede alarmcentral, der kan guide kunderne hen til det rigtige sted, ligesom vi hjælper alle vores kunder under sygdomsforløb eller tilskadekomst, uanset om behandlingen skal foregå i privat eller offentligt regi.

Pris

Goudas årsrejseforsikring vil også efter den 1. august findes med tre dækningsområder, Europa (EU/EØS), Udvidet Europa (landende udenfor EU som grænser op til middelhavet, fx Tyrkiet og Egypten) og Verden.

Prisen på en Gouda Årsrejseforsikring stiger i Europa for enkeltperson kr. 195 til kr. 249 og familie kr. 395 til kr. 495, priser på øvrige områder og tillæg stiger ikke.

Nye kunder kan gøre et godt køb indtil 1. august, hvor årsrejseforsikringen kan købes til ”gammel” pris og giver samme gode dækning et helt år frem. Kunder, der har en årsrejseforsikring i forvejen, skal ikke gøre noget aktivt for at forlænge forsikringen. Forlængelser efter 1. august er til ny pris.

Alle kunder har den bedste dækning efter 1. august.

Ingen selvrisiko

Gouda Rejseforsikring vil også efter den 1. august dække udgifter til sygdom, hjemtransport, personlig sikkerhed, ansvar og selvrisiko, når du lejer bil og meget mere under en dækning og altid uden selvrisiko. Det betyder: Ingen skjulte gebyrer.

+70

Seniorer, kunder, som er over 70 år gamle, har samme gode rejseforsikring som alle andre, dog skal der indsendes helbredsoplysninger forud for alle rejser. Helbredsoplysninger skal sendes til Gouda i en simpel formular, som kunden selv udfylder

For mere information:

Camilla Kjær
Salg- og Marketingchef
T: 8888 8181 / 2722 8181
E: ckb@gouda.dk