Rejseforsikring til Iran

Iran er et skønt mix af gammelt og nyt. Her kan du finde rester af storslåede oldtidsbyer som Persepolis og gå på opdagelse i de pulserende basarer. Forbes har kåret landet til et af de ti fedeste steder at rejse til i 2017 – ikke mindst pga. den unikke madkultur. Du bør altid tegne en rejseforsikring til Iran, da hospitalsophold og hjemtransport er en bekostelig affære.

Beregn pris og køb din forsikring

Default

Det perfekte mix af gammelt og nyt

Iran, tidligere kaldet Persien, ligger i Mellemøsten mellem bl.a. Pakistan og Tyrkiet. Klimaet i Iran er hovedsageligt tørt eller halvtørt, men der er subtropisk klima langs kysten til Det Kaspiske Hav mod nord. Landet består mest af sletter og bjerge i det centrale område, mens den sydlige del omkring Den Persiske Golf består af flade områder. Hovedstaden, Teheran, ligger i den nordlige del af landet.

Området er hjemsted for en af de ældste civilisationer i verden. Her mødes oldtid og nutid i en skøn blanding. Du kan beundre den smukke oldtidsby, Persepolis, eller besøge en af de pulserende basarer på din tur. Iran er også kendt for at have en madkultur, hvis lige du ikke finder andre steder. Det er ikke uden grund, at Forbes Magazine kårede det til et af de ti fedeste steder at rejse til i 2017.

Vi anbefaler, at du tegner en rejseforsikring til Iran. Det er også vigtigt, at den har tilstrækkelig dækning (bl.a. hjemtransport), da hospitalsophold og hjemtransport er en yderst bekostelig affære. Hvis du er i tvivl om dækningen, hjælper vi dig gerne over mail eller telefon (se kontaktoplysninger nederst på siden), så du har 100% tryghed på rejsen.

Du skal ansøge om visum i god tid, da det kan tage lang at få et visum til Iran. Dit pas skal også være gyldigt i minimum seks måneder efter forventet hjemrejse. Vær opmærksom på, at internationale kreditkort (VISA, MasterCard, American Express m.fl.) ikke kan bruges i Iran.

Rejseforsikring til Iran med ordentlig dækning

Vores rejseforsikringer til Iran er inddelt efter alder, og hvilken dækning du vil have. Standard- og superdækning dækker dig begge godt – dækningssummerne er dog højere, når du vælger en rejseforsikring med superdækning. 

Det kan være en god idé med en årsrejseforsikring, hvis du rejser meget i løbet af året – og hver rejse varer under én måned. Så sparer du penge, samtidig med at det er nemmere for dig. Køber du en afbestillingsforsikring kan du også få penge retur, hvis du er nødsaget til at aflyse rejsen.

Anbefalede vaccinationer

Hvis du skal besøge Iran i 1-4 uger, anbefaler Statens Seruminstitut, at du får følgende vaccinationer:

  • Hepatitis A
  • Malaria (hvis du skal besøge særlige områder – se hjemmesiden)

Du skal også have en vaccination mod gul feber, hvis du kommer fra et land med risiko for gul feber. Det gælder også, hvis du bare har været i transit i lufthavnen i ét af disse områder.

Vi anbefaler, at du altid konsulterer egen læge omkring vaccinationer, så du er sikker på at få den nyeste information og anbefalinger. Alle kunder hos Gouda får 15% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken i Charlottenlund.

Vi er klar til at hjælpe døgnet rundt

Goudas Alarmcentral er bemandet døgnet rundt, så du kan ringe på tlf.: +45 33 15 60 60, hvis du har akut brug for hjælp. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med eksempelvis svar på spørgsmål eller kontakt med myndigheder og hospitaler.

Hvis du ikke har brug for akut hjælp, men er blevet syg, eller har været udsat for tyveri, skal du udfylde en skadesanmeldelse. Hvis du har generelle spørgsmål omkring din rejseforsikring til Iran kan du kontakte os via mail eller ringe til os.

Generelle spørgsmål?
Ring til os på
+45 88 20 88 20
Icon-tip

Klar til Iran?

Tilføj gerne alarmnumre til din telefons kontakter, så du altid har dem ved hånden

  • Politi: 110
  • Brandvæsen: 125
  • Ambulance: 115
  • Goudas alarm: +45 33 15 60 60