Velgørenhed på fire hjul - Driving for kids

17. december 2009 

En bil, 2 entusiastiske danskere og 6000 km velgørenhedsløb fra København til Gambia er udfordringen i The Plymouth Dakar Challenge. 

Startskuddet lyder den 17. december, hvor Kim Bremer og Stine Buje Christensen starter bilen i København og sætter kursen mod Gambia. De deltager i The Plymouth Dakar Challenge 2009/2010 - et engelsk velgørenhedsløb, der går for at være den billige udgave af Paris-Dakar. Bilen må ikke koste mere end 1000,- kr, holdet må ikke bruge mere end 150,- kr. på forberedelse af bilen og bilen skal doneres til en række lokale samarbejdspartnere i Gambia. Indtægten går til forskellige lokale hjælpeprojekter, i år går pengene til at bygge skoler i Banjul, medical clinics, sportsfaciliteter for børn og brønde der kan forsyne landsbyerne med rent drikkevand. 

 

Bil
gouda bil sponsor - artikelbilleder - driving for kids

Julegaver til SOS Børnebyerne

Undervejs besøger Kim og Stine fire SOS-Børnebyer i Marokko, Senegal og Gambia. Undervejs deler de julegaver ud i form af tøj, legetøj, bøger, skolematerialer og sportsudstyr. "Vi håber, at rigtig mange vil være med til at give julegaver til SOS-Børnebyerne, så vi kan skabe glæde, når vi kommer frem," fortæller Kim Bremer. 

Kim og Stine kender hinanden fra Ungdommens Røde Kors, hvor de har arbejdet sammen om at udvikle projekter for udsatte børn og unge i Danmark. Derfor fandt de det oplagt at støtte lignende formål i Afrika. "Med løbet kombinerer vi vores store rejselyst med at støtte det fantastiske arbejde, som SOS-Børnebyerne yder. Nu håber vi bare, at bilen klarer turen igennem ørkenen, så vi kan komme frem med julegaverne,” fortæller Stine Christensen. 

 

Ruten
driving for kids - artikel

100% tryghed med rejseforsikring i bagagen

Gouda Rejseforsikring sponsorerer Kim og Stines rejseforsikring på hele turen gennem Europa og Afrika. Er uheldet ude, sidder Gouda alarmcentral klar til at hjælpe. ”Vi har valgt at sponsorere projektet, fordi vi her har en unik chance for at gøre en forskel – helt i front. Alle kollegaerne er kommet med legetøj, tøj og bøger som Kim og Stine tager med på turen til Afrika, her føler vi virkelig at vi helt konkret gør en forskel.” fortæller Camilla Kjær Breilev, salgs-og marketingchef i Gouda Rejseforsikring.