Sommerferie uden frygt for fyring

11 februar 2009

Bestil sommerferien nu og få pengene tilbage, hvis du bliver fyret fra din arbejdsplads. Gouda Rejseforsikring gør det trygt at investere i sommerferien med en afbestillingsforsikring, der giver pengene tilbage ved fyring i helt op til 3 måneder før afrejse.

 

Læs flere ressemeddelser

Forsikre sig mod økonomiske tab

Usikkerheden på jobmarkedet og frygten for en fyreseddel gør mange danskerne usikre på deres økonomiske situation. Årets sommerferie planlægges netop nu i mange danske familier – og hos nogle med frygt for at få arbejdsløshed tæt ind på livet. Hvordan sikrer man sin investering i tilfælde af, at man bliver ramt på pengepungen ved en fyring?

”I krisetider er der større interesse for at forsikre sig mod økonomiske tab, og med en afbestillingsforsikring kan den rejsende få sikkerhed til trods for den usikre situation, som ellers ville afholde den rejsende fra at investere i sommerferien,” fortæller skadedirektør Jørgen Pedersen, Gouda Rejseforsikring.

Bliver man opsagt fra sit job inden for 3 måneder inden afrejse, dækker Goudas afbestillingsforsikring, og den rejsende får alle pengene retur for den planlagte rejse. Forsikringen giver også fuld dækning, hvis man bliver opsagt inden for 3 måneder inden afrejse og finder et nyt job, som betyder, at man ikke har mulighed for at afholde den planlagte ferie som forventet.

Udover sikkerhed ved fyring er den rejsende også dækket ved bl.a. sygdom og tilskadekomst, brand eller indbrud i egen bolig og skilsmisse. 

”Vi ønsker at folk skal rejse og opleve verden. Vi kan ikke løse finanskrisen, men vi kan gøre det lettere og mere trygt for folk at disponere økonomisk ud i fremtiden,” afslutter Jørgen Pedersen.