Gouda sikrer Dansk Røde Kors 116 indsamlere

16. september 2009
For 2. år i træk satte et team af entusiastiske medarbejdere hos Gouda Rejseforsikring sig ved telefonerne og donerede 3 timers af deres fritid for at hverve indsamlere til Dansk Røde Kors landsindsamling den 4. oktober 2009. 116 indsamlere til en samlet værdi af 133.000 kr. blev resultatet af samarbejdet mellem Gouda og Dansk Røde Kors i årets arrangement.

Vi gentager succesen

Gouda Rejseforsikring valgte igen i år at gøre en forskel. Et team af medarbejdere fra hele virksomheden valgte at donere 3 timer af deres fritid til at hjælpe Dansk Røde Kors med at hverve indsamlere til landsindsamlingen den 4. oktober. 

”Et team af vores engagerede medarbejdere, der sikrer danske rejsendes tryghed på ferierejser i hele verden, støttede virkelig op om arrangementet. Som virksomhed vil vi gerne være med til at gøre en indsats og har i forvejen en rigtig godt samarbejde med Dansk Røde Kors om kriseberedskab til vores kunder i akutte situationer. Derfor ville vil naturligvis gentage succesen igen i år, ”fortæller salgs- og marketingchef Camilla Kjær Breilev. 

3 hektiske timer

I 3 hektiske timer glødede telefonerne i Gouda Rejseforsikrings call center. Med ringelister, headsets og gå-på-mod satte medarbejderne sig til telefonerne og hvervede i alt 116 indsamlere.

”Vi er meget glade for de 116 indsamlere, som medarbejderne fra Gouda har ringet hjem til vores indsamling den 4. oktober. Hver indsamler er mange penge værd for os, da vores største udfordring er at få indsamlere nok. Så Røde Kors har fået en stor hjælp. Samarbejde som dette, hvor de ansatte i en virksomhed stiller deres arbejdskraft til rådighed for Røde Kors, en rigtig god model”, siger generalsekretær i Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl.

De 116 indsamlere har en værdi af 133.000 – en gennemsnitlig indsamler i Københavnsområdet får 1150 kr. i indsamlingsbøssen ved landsindsamlingen. 

”Vi er utrolig stolte over at kunne bidrage til hjælpearbejdet i udsatte områder af verden ved at stille vores arbejdskraft til rådighed ved vores arrangement. Medarbejderne har glædet sig til at gøre en forskel igen i år,” siger Camilla Kjær Breilev.