Gouda lancerer Au pair forsikringspakke

Flere og flere danske børnefamilier vælger at få hjælp i den travle hverdag med en au pair. Gouda lancerer nu et nyt, nemt værktøj for au pair værtsfamilierne - en samlet Au pair forsikringspakke.

Nemt for værtsfamilien

"Vi vil gerne gøre det nemt for au pair værtsfamilierne at håndtere de obligatoriske forsikringer, som skal på plads, når man som dansk værtsfamilie vælger at få en au pair. Derfor lancerer vi nu én samlet forsikringspakke, ”Au pair Total”, der omfatter alle relevante dækninger i forbindelse med au pair opholdet,” fortæller skadedirektør Jørgen Pedersen, Gouda Rejseforsikring

De udenlandske au pairs kommer til Danmark fra lande som fx Thailand og Filippinerne for at forbedre deres sproglige kompetencer og udvide deres kulturelle horisont ved at få et bredt kendskab til Danmark. 
Som modydelse deltager au pair personen i de daglige huslige pligter i værtsfamilien, fx børnepasning, tøjvask, rengøring og madlavning – i maksimum 6 timer om dagen. (Kilde: Ny i Danmark.dk) 

Særlige regler om forsikring

For en stor del af de udenlandske au pairs gælder der særlige regler om forsikring – det betyder, at au pair værtsfamilien skal sørge for både en arbejdsskadeforsikring, en fritids-ulykkesforsikring samt en hjemtransportforsikring i tilfælde af død eller alvorlig sygdom. Disse tre forsikringer har Gouda valgt at tilbyde som en samlet pakke. 

”Vi tilbyder nu en pakke, der dækker alle de obligatoriske forsikringer plus en række attraktive tillægsdækninger. Vi dækker eksempelvis også tilkaldelse af pårørende, hvis au pair personen bliver akut alvorligt syg, sygeledsagelse til hjemlandet samt ulykke,” fortæller Jørgen Pedersen.

”Au pair Total” kan købes direkte hos Gouda på tlf.: 88 20 88 20 eller online på www.gouda.dk.

Læs mere om au pair forsikringspakken

Læs mere om reglerne for au pair ophold i Danmark