Gouda lancerer au pair forsikring

Gouda Rejseforsikring lancerer et helt nyt produkt på markedet – en Au pair forsikring.

Antallet af au pairs i Danmark er stadigt stigende

 

Fra den 1. juli 2010 skal værtsfamilier for au pairs tegne en forsikring, der dækker omkostningerne til hjemtransport i tilfælde af au pair-personens død, alvorlig sygdom eller ulykke. Kravet om forsikring gælder for alle ansøgninger om au pair ophold, der bliver indgivet efter den 1. juli 2010 (kilde: Ny i Danmark.dk).

Antallet af au pairs i Danmark er stadigt stigende, og det nye produkt er målrettet til de mange au pairs, der ønsker et au pair ophold i Danmark.

”Vi kan nu tilbyde de au pairs en forsikring, som sikrer dem hjemtransport ved sygdom og dødsfald. Rejseforsikringen kan tegnes for henholdsvis 6, 12 eller 18 måneder og kan fra den 1. juli 2010 købes direkte hos Gouda på tlf: 88 20 88 20 og på www.gouda.dk,” fortæller salgs- og marketingchef hos Gouda Rejseforsikring, Camilla Kjær Breilev.

Rejser familien på ferie sammen med deres au pair, er det vigtigt at være opmærksom på, at han/hun skal rejseforsikres på præcis samme måde som resten af familien. Dette gælder både rejser inden for EU/EØS og i resten af verden.

Vær opmærksom på, at au pairen ikke er dækket for sygdom og hjemtransport på ferien af familiens indbo/familie-forsikring.

Køb Au Pair Forsikring

100% tryghed på au pair ophold i Danmark