Konkurrenceregler og alt det med småt!

Vinderen af konkurrencen er fundet - Tillykke til Gry Birthe Bech Lange, der har vundet et rejsegavekort på 25.000 kr.  

Her på siden finder du vores konkurrenceregler. 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Gouda Rejseforsikring, A.C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV. 
Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du, at følgende konkurrencebetingelser er gældende.

Hvordan deltager jeg?

Konkurrencen er en lodtrækning blandt alle deltagerne. Der er to måder, hvorpå du kan få et lod.

Facebook: Del dit bedste ferieminde eller feriefoto i kommentarfeltet på konkurrence postet på Facebook. 
Købsbetinget: Køb et valgfrit produkt på gouda.dk. Du deltager kun i konkurrencen, når du køber online.

Det er muligt at deltage i konkurrencen udelukkende på Facebook uden at købe et valgfrit produkt på gouda.dk. Hvis du både deltager i konkurrencen på Facebook samt deltager ved køb af et valgfrit produkt på gouda.dk får du et lod for hvert bidrag til konkurrencen i lodtrækningen. Det er muligt at få op til 2 lodder i alt.

Konkurrenceperioden er fra 2. juli til 19. juli 2019. Muligheden for konkurrencedeltagelse lukker den 19. juli 2019.

Vinderen trækkes 22. juli 2019. Vinderen kontaktes hurtigst muligt herefter. Når vinderen har accepteret præmien meldes vinderen ud på Goudas Facebook samt på www.gouda.dk/konkurrence.

Deltagerne i konkurrencen på Facebook giver Gouda lov til at bruge deres konkurrencebidrag (ferieminde eller -foto) på Facebook. Det er en forudsætning for at kunne deltage i konkurrencen, at der forud for deling af konkurrencebidrag (ferieminde) er indhentet samtykke fra enhver relevant person til at fremgå med billede på Goudas fan-side på Facebook. Det pålægger deltagerne i konkurrencen at indhente de relevante samtykker forud for deling af deres konkurrencebidrag (ferieminde eller -foto). 

Gouda forbeholder sig retten til, at diskvalificere bidrag, der ikke retter sig efter konkurrencens betingelser og vilkår.

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år ved konkurrencens start og er bosat i Danmark. Ansatte hos Gjensidige A/S, Gjensidige datterselskaber (herunder Gouda) og ansatte hos samarbejdspartnere kan ikke deltage i konkurrencen. 

De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence. Dine oplysninger vil dog blive videregivet til Facebook, hvis du deltager i konkurrencen via Goudas fan-side på Facebook-siden. Gouda/Gjensidige og Facebook er i relation til oplysninger afgivet på Goudas fan-side på Facebook, fælles dataansvarlige. Det indebærer, at Facebook kan anvende dine oplysninger til egne formål i overensstemmelse med Facebooks databeskyttelsespolitik og cookiepolitik. Inden du afgiver dine oplysninger for at deltage i konkurrencen via Goudas fan-side på Facebook, anbefaler vi derfor, at du læser Facebooks generelle databeskyttelsespolitik og cookiepolitik. Du kan læse vores generelle databeskyttelsespolitik på www.gouda.dk/om-os/gouda/persondata. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen. Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan stilles direkte på Goudas Facebookside eller på salg@gouda.dk

Deltageren anerkender Goudas ret til, uden varsling, at ændre i konkurrencebetingelserne, såfremt det findes nødvendigt – dog altid i overensstemmelse med markedsføringsloven. Ved snyd har Gjensidige ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Præmie

Vi trækker lod om 1 præmie bestående af et rejsegavekort til en værdi af 25.000 kr. Vinderen kan frit vælge blandt Goudas mere end 100 samarbejdspartnere.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Gouda står for eventuelle afgifter på gevinsten.

Kontakt

Vinderen bliver kontaktet direkte via en besked på Facebook (hvis vinderne har deltaget i konkurrencen via Facebook) eller via mail (hvis vinderne har deltaget i konkurrencen via køb af rejseforsikring på gouda.dk).

Vinderen trækkes 22. juli 2019. Vinderen kontaktes hurtigst muligt herefter. Når vinderen har accepteret præmien meldes vinderen ud på Goudas Facebookside samt på www.gouda.dk/konkurrence

Vinderen skal acceptere ved svar på enten Facebook eller e-mail inden for 24 timer. Herefter trækkes der lod om præmien på ny.

Det aftales direkte med vinderen, hvordan præmien efterfølgende skal leveres. 

Gouda er ikke ansvarlig for evt. følgeomkostninger ifm. præmien eller brugen af den – som fx transport til afrejsested, kost, logi, tillægsaktiviteter og –udstyr, og andet som ikke er beskrevet som en del af præmien.

Gouda er ikke ansvarlig for tekniske fejl på telefon, sms, e-mail, social medieplatform eller brev ifm. deltagelse i konkurrencen/aktiviteterne, som ligger uden for Gouda rimelige kontrol.