Mere om Flex Business

Rejser du på erhvervsrejser med en Gouda Flex Business forsikring i kufferten, får du 100% tryghed på rejsen. Flex Business er til dig, der skal være dækket på firmarejser - hele året. På denne side kan du læse mere om Flex Business forsikring.

Se betingelser for Flex Business nr. 970.2 (PDF) | Gå tilbage til Flex Business

 

Præmier og skadebehandling

I produktoversigten er der et uddrag af de almindelige forsikringsbetingelser. For at få et indtryk af de samlede dækninger og begrænsninger, henviser vi til betingelserne.
Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at de dækningssummer, der er anført i betingelserne, kan fraviges.

Præmie
Når præmien skal beregnes, tages der udgangspunkt i de valgte dækninger og forsikringssummer samt rejseaktiviteten.

Præmieregulering
Normalt betales der en forskudspræmie for et rejseår baseret på den forventede rejseaktivitet. Når året er gået, reguleres forskudspræmien på basis af den faktiske rejseaktivitet.

Traditionelt foretages reguleringen på basis af det antal dage, der har været rejst. Man sikrer sig således, at der kun betales præmie for de aktuelle rejsedage.

Specielt for større virksomheder kan det være en administrativ belastning at holde styr på mange medarbejderes rejseaktivitet.

Vi er selvfølgelig meget åbne for at aftale den reguleringsform, der passer virksomheden bedst.

Skadebehandling
Akutte skader såsom hospitalsindlæggelse, hjemkaldelse etc. behandles af vores alarmcentral. Øvrige skader behandles af vores skadeafdeling. Skadebehandlingstiden er normalt inden for 5-10 dage. 

Tillægsdækninger

A. Ulykke


B. Liv og sygdomsinvaliditet
 

C. Bagage, bagageforsinkelse, rejsedokumenter, flyforsinkelse, forsinket hjemrejse, selvrisiko ved leje af motorkøretøj, fejltankning, afbestillingsforsikring


D. Forsinket fremmøde


E. Privatansvar, retshjælp i udlandet, sikkerhedsstillelse


F. Kidnapning


G. ID-tyveri